joi, 28 martie, 2024

Catalin Botezatu, dezvaluiri incendiare despre Bianca Dragusanu: ”Are picioare frumoase, ca betele de la troleu”

Distribuie:

Publicat:

Cătălin Botezatu, noi declarații despre fosta lui iubită, Bianca Drăgușanu!

 

Cătălin botezatu a făcut declarații fără perdea despre fosta lui partneră, Bianca Drăgușanu. Celebrul designer nu a ezitat niciodată să spună  cât de mult ține la blondină, și cât o apreciază pentru persoana care a devenit. Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controverstae vedete din showbiz-ul românesc, dar și una dintre cele mai puternice femei, care a reușit să treacă peste multe episoade urâte din viața ei.

După ce acum ceva timp, cei doi foști iubiți își făceau declarații tandre în fața televizorului, Cătălin Botezatu a decis să continue șirul de dezvăluiri incendiare. Designerul vestimentar a declarat pentru playtech-impact că pe fosta lui iubită o pune pe locul trei, după ce a trebuit să facă un top al femeilor fatale din România.

Juratul de la ”Bravo, si stil” a explicat și de ce îi acordă blondinei doar ”medalia de bronz”.

” Când va afla (Bianca Drăgușanu, n.r.), mă va suna instant, mă va face cu ou și cu oțet. Dar, ea știe că sentimentele mele pentru ea vor fi veșnice, până la capăt, și că va putea conta pe mine. Are picioare lungi, frumoase, ca bețele de troleu.

Are multe operații estetice, dar nu aberante, nu e o păpușă gonflabilă, cum zic oamenii răi. Nu și-a scos coastele, nu și-a lungit picioarele, și-a pus sâni și și-a reparat dantura. Am pus-o pe locul al treilea pentru că exagerează cu buzele, nu sunt pentru mărirea exagerată, cum e cazul ei, nu-mi place. Da, și Bianca și-a mărit și posteriorul, chiar dacă și înainte arăta bine. Acum arată însă și mai bine, așa că «Trăiască cine i l-a mărit!»”, a spus Cătălin Botezatu, pentru Playtech-Impact.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img