miercuri, 24 aprilie, 2024

Touroperatorul J’Info Tours reintra pe piata charterelor din Romania

Distribuie:

Publicat:

 

Touroperatorul J'Info Tours reintră pe piaţa charterelor din România, prin zboruri operate de Tarom, din Bucureşti spre Marsa Alam (Egipt), a anunţat miercuri compania, potrivit Agerpres.

Zborurile vor avea loc din 29 aprilie 2021, săptămânal. Primele 100 de pachete charter J'Info Tours, la preţul de 299 euro/persoană.

De asemenea, amatorii de soare, mare, scufundări, windsurfing şi kitesurfing pot profita de promoţia J'Info Tours, desfăşurată între 18 februarie şi 1 martie, şi pot achiziţiona pachetele charter către Marsa Alam, la preţul de 299 euro/persoană.

Serviciile incluse în acest pachet sunt: cazare 7 nopţi în cameră dublă, hoteluri de 4 şi 5 stele, mic dejun, bilete charter, taxe de aeroport şi transfer aeroport – hotel – aeroport.

Rezervările se pot face la direct la sediile agenţiilor J'Info Tours din Bucureşti (Str. Jules Michelet nr.1), Braşov (Piaţa Sfatului 12-14) şi Constanţa (Str. George Enescu nr. 19), prin apel la 021 9820 sau prin email, la: office@jinfotours.ro.

Touroperatorul menţionează că Marsa Alam este un oraş din sud-estul Egiptului, situat pe malul vestic al Mării Roşii. Printre cele mai renumite plaje din jurul Marsa Alam se află plaja Abu Dabab, populată de broaşte ţestoase. Destinaţia oferă şi alte atracţii, cum ar fi minele de smarald şi Templul Seti I de la Khanais.

De asemenea, Marsa Alam este cunoscută ca destinaţie de kitesurf, de clasă mondială şi punctul de plecare perfect pentru safari. Locul este considerat un paradis al scufundătorilor, dar este apreciat şi de turiştii mai puţin aventuroşi, deoarece oferă numeroase numeroase resort-uri, astfel că aceştia se pot relaxa pe malul Mării Roşii sau la piscină. Pe parcursul unei vacanţe la Marsa Alam, călătorii pot vizita şi Al Quesir, un oraş istoric şi liniştit, cunoscut pentru arhitectura sa unică şi colorată, cu elemente de inspiraţie otomană.

"Pe lângă charterele în Marsa Alam, lansăm o serie de oferte cu reducere de până la 65%, la preţul vacanţelor în destinaţii din Africa, America de Sud şi Europa. Românii pot profita de aceste reduceri până la 1 martie 2021", a declarat Carmen Pavel, fondator J'Info Tours.

J'Info Tours a fost creată în 1990 de Carmen şi Aurel Pavel, agenţia dezvoltându-se ca un adevărat deschizător de drumuri, atât în turismului de outgoing şi incoming, cât mai ales în cel de corporate. Extinderea serviciilor J'Info Tours pe segmentul "companii" începe în anul 2000, când agenţia devine partener al britanicilor de la HRG, liderul mondial în "Travel Management" şi începe să ofere soluţii complete de călătorie pentru companii naţionale şi multinaţionale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img