joi, 28 martie, 2024

Lucrarile de reabilitare a infrastructurii rutiere la Albita, finalizate -FOTO

Distribuie:

Publicat:

La aproximativ o luna de la semnarea protocolului cu Directia Generala a Finantelor Publice (DGRFP) Iasi, echipele Directiei Regionale Drumuri si Poduri( DRDP) Iasi au finalizat lucrarile de reparatii in vederea desfasurarii circulatiei in conditii de siguranta la Vama Albita.

Conform protocolului semnat pe 16 aprilie 2018, DGRFP Iasi, in calitate de administrator, a transmis spre folosinta cu titlu gratuit Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere(CNAIR) suprafata de 50.142 mp drum, proprietate publica a statului, situata pe raza comunei Dranceni (localitatea Rasesti, judetul Vaslui), pentru efectuarea lucrarilor de reparatii.

Lucrarile au vizat frezari, plombari, reprofilari, aduceri la cota, reparatii cu mixtura asfaltica pe suprafete intinse si corectii de panta, acestea fiind executate in sistem de regie, cu oameni si autoutilaje proprii si mixtura produsa la statia de la Vaslui, aflata in administrarea DRDP Iasi.

Costul lucrarilor se ridica la aproximativ patru milioane lei, echivalentul asfaltarii a peste sapte kilometri de drum national.

In prezent se lucreaza la estetica, vopsitul bordurilor, astfel incat spre sfarsitul saptamanii viitoare sa fie efectuate marcajele rutiere.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img