News Flash:

CU BANI DIN JUDEȚUL VASLUI SE VA RENOVA UN SPITAL IN BASARABIA.

30 Mai 2018
5534 Vizualizari | 3 Comentarii
spital

Renovarea intrării Spitalului raional Anenii Noi și achiziționarea unei ambulanțe vor putea fi posibile datorită unui ajutor nerambursabil de 20.000 de euro (aproximativ 400.000 de lei moldovenești) oferiți de Consiliul județean Vaslui. Sprijinul vine ca o consecință a acordului de înfrățire dintre raionul Anenii Noi și județul Vaslui.

Autoritățile din Anenii Noi anunță că în urma implementării proiectului, la intrarea în Spitalul raional va fi construită o copertină, iar asfaltul vechi va fi înlocuit cu un pavaj nou și modern. „Cât despre ambulanță, ea va fi una modernă și incomparabil mai bine dotată decât unitățile aflate acum la bilanțul serviciului raional medicină urgență”, explică acestea.

Potrivit președintelui Consiliului raional, Alexandru Barbăroșie, ajutorul nerambursabil denotă atitudinea frățească din partea conducerii și consilierilor județeni din Vaslui, județ cu care raionul Anenii Noi a semnat în luna ianuarie un acord de parteneriat.
Acesta nu este primul ajutor nerambursabil pe care România îl oferă raionului Anenii Noi. Și Consiliul județean Giurgiu a acordat un sprijin în valoare de circa 280.000 de lei moldovenești scriu cei de la infoprut.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (3)

roscata de le muzeu  | #19204
Cu banii Vasluiului se putea face un pod de 10 metri la Crasna. Dar este mai frumos sa treacă mașinile pe un poet de lemn cu asfalt pus anual. Rușine sa va fie cucuvelelor județene. Va trebuie cheltuiala peste hotare s i orașul Vaslui pute de saracie s i dărâmături.
Zuzu.
roscata de le muzeu  | #19205
Cu banii Vasluiului se putea face un pod de 10 metri la Crasna. Dar este mai frumos sa treacă


mașinile pe un podet de lemn cu asfalt pus anual. Rușine sa va fie cucuvelelor județene. Va trebuie cheltuiala peste hotare s i orașul Vaslui pute de saracie s i dărâmături.
Zuzu.
Introduceti comentariul dumneavoastra
politictuf  |  #19206
Subscriu. Subscriu. Subscriu. Gensu Gensu Gensulap
Adauga comentariu

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1349 (s) | 23 queries | Mysql time :0.052924 (s)