News Flash:

Turneul de sah”CUPA SERGENTULUI” dominat de doi huseni-FOTO

7 Mai 2015
3663 Vizualizari | 4 Comentarii
In perioada 1 – 3 mai, in municipiul Vaslui, Asociatia Judeteana de Sah Vaslui si Federatia Romana de Sah  au organizat cel mai important turneu de sah din acest an, intitulat CUPA SERGENTUL.

Turneul s-a desfasurat in sistem elvetian, 7 runde, 3 ore o partida de sah si a intrunit, la sectiunea seniori, peste 50 de sportivi (maestri, candidati de maestri, categoria I) din judetele Vaslui, Neamt, Bacau, Galati, Suceava, Iasi si Vrancea, precum si spotivi de valoare din Ungheni si Chisinau, R. Moldova.

"Clubul Realitatea Husi a sprijinit participarea la acest turneu a doi membri legitimati ai clubului, inspectorul principal de politie Ursan Cornel Marius si agentul principal de politie Carare Elis Ciprian, ambii politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Husi, ITPF Iasi.Dupa o acerba lupta pentru podium, in ultima runda s-a decis locul I, care a fost ocupat de catre Ursan Cornel Marius, cu 6 puncte (5 victorii si 2 remize, fara infrangeri). Prestatia politistului de frontiera a fost la inaltimea palmaresului propriu de medalii, cupe si diplome obtinute de acesta in competitii sahiste organizate la nivel local, regional, national si international."a declarat Irina MIRICA,purtator de cuvant al S.T.P.F. Vaslui

Surpriza turneului a fost insa Carare Elis Ciprian care, aflat la prima competitie de o asemenea anvergura, a ocupat locul I, cu 4,5 puncte, la categoria neclasificati si locul X in clasamentul general, obtinand astfel categoria I.

”A fost un turneu puternic, in care s-a luptat pentru medalie pana in ultima runda si suntem bucurosi ca am reusit obtinerea celor doua premii, cupa ramanand astfel in judetul Vaslui in acest an! ” a declarat inspectorul principal de politie Ursan Cornel Marius la finalul competitiei.

Cei doi politisti de frontiera intentioneaza ca in urmatoarea perioada, impreuna cu Ciobanu Ginu, angajat al Sectorului Politiei de Frontiera Husi, cu sprijinul institutiilor de invatamant din municipiul Husi si sustinerea clubului ai caror membri sunt, sa inceapa initierea copiilor de varsta scolara si prescolara din municipiu in tainele acestui minunat sport al mintii.

municipiul vaslui
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (4)

criste  | #2432
Felicitari celor doi sahisti si sa o tina tot asa!
Antonio  | #2433
Felicitari. La mai mare si mai multe
Antonica  | #2434
Sa va vad si pe Minister campioni
Introduceti comentariul dumneavoastra
Marius  | #2438
Felicitari si organizatorilor, domnul Grosu Constantin de la Vaslui et company
Adauga comentariu

Mica publicitate

Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Adauga anunt gratuit

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1473 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015950 (s)