vineri, 19 aprilie, 2024

UPDATE:TRAGEDIE pe Autostrada Soarelui! Sunt patru morti si zeci de raniti, multi incarcerati. PLAN ROSU de interventie-FOTO

Distribuie:

Publicat:

UPDATE:ISU Călărași a activat planul roșu de intervenție pentru accidentul în lanț înregistrat sâmbătă dimineață pe A2, la kilometrul 67, în apropiere de Lehliu, în care au fost implicate cel puțin de 29 autovehicule, până la această oră fiind confirmat decesul a trei persoane iar numărul răniților a ajuns la 50. Departamentul pentru Situații de Urgență pune la dispoziție două numere de telefon pentru familiile celor implicați în accident: 021.264.85.15 și 021.264.85.16.

Un accident in lant s-a produs, sambata dimineata, in dreptul kilometrului 67 al Autostrazii 2 Bucuresti – Constanta, patru persoane decedand, alte 20 de persoane fiind ranite, iar Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta a activat planul rosu de interventie, potrivit ISU Calarasi.

“Astazi 05.11.2016, in jurul orei 8.42, pe Autostrada 2, la kilometrul 67, sensul de deplasare catre Constanta, din cauza cetii dense, s-a produs un accident in care au fost implicate circa 15 autovehicule. Din primele date a reiesit ca accidentul s-a soldat cu aproximativ 20 victime, dintre care patru decedate. Echipajele de rutiera din cadrul BAMS, BPR si IPJ Calarasi asigura salvarea de vieti, masuri la fata locului, fluidizarea circulatiei pe rute ocolitoare. Recomandam conducatorilor auto sa respecte indicatiile politistilor”, au precizat, pentru MEDIAFAX, reprezentanti ai Inspectoratului General al Politiei Romane.

Traficul rutier este intrerupt pe sensul de mers catre Constanta, la kilometrul 67.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img