vineri, 26 aprilie, 2024

Nelu Tataru, candidat PNL la Senat: “Vasluienii trebuie sa aibe incredere in Partidul National Liberal, in proiectele noastre”

Distribuie:

Publicat:

Material de propaganda electorala

Senatorul Nelu Tataru, presedintele interimar al PNL Vaslui, a avut, in week-end, o serie de intalniri cu liberalii din zonele Barlad si Husi, dar si sedinte cu echipele de campanie din cele trei mari zone ale judetului.

Primari, Sefi de organizatii din comune, membri cu atributii in buna desfasurare a campaniei electorale – cu totii s-au intalnit pentru a pune la punct actiunile viitoare, in asa fel incat echipa PNL sa ajunga in cat mai multe locuri din judet, la intalnirile cu cetatenii. Joi seara, in preziua campaniei electorale, Tataru a mers la o intalnire de suflet, la Padureni, acolo unde au participat oameni de afaceri din tot judetul Vaslui care au pus umarul la dezvoltarea acestei comune, o reuniune organizata de primarul Temistocle Diaconu.

Vineri, in prima zi de campanie, senatorul s-a intalnit cu oameni din Cretesti, dar si cu alegatori din Barlad. Sambata si duminica au fost dedicate intalnirilor pe Valea Prutului, pornind de la Stanilesti, Vetrisoaia, Berezeni, pana in orasul Murgeni.

Candidatul de pe prima pozitie la Senat, pe lista PNL Vaslui, a dorit sa afle atat pulsul localitatilor de pe Valea Prutului, cat si nevoile oamenilor. Printre nemultumirile sesizate de cetatenii din zona Husului se numara saracia si lipsa locurilor de munca, somajul, problemele cu ajutorul social, lipsa medicilor si a cadrelor didactice specializate in scoli si gradinite. Nu sunt nici farmacii sau dispensare medicale in unele comune de pe Valea Prutului, a observat senatorul Tataru.

Ce poate face un parlamentar, in toate situatiile gasite in teritoriu?, a fost intrebat Tataru. Acesta a raspuns ca rolul oricarui parlamentar este de a apela la intrebari, interpelari sau declaratii politice catre Guvern, in care sunt semnalate problemele, urmand ca Guvernul sa anunte in scris masurile pe care le ia, pentru indreptarea situatiei.

 “Obiectivul nostru principal este acela ca un numar cat mai mare de vasluieni sa afle mesajul Partidului National Liberal, sa se intalneasca efectiv cu candidatii PNL si sa capete incredere in proiectele noastre. Cred cu tarie in echipa de campanie, pregatita pentru o perioada cu multa munca, multe actiuni electorale, planificate in toate zonele judetului”, a spus senatorul PNL, Nelu Tataru, presedintele PNL Vaslui, candidat pe prima pozitie in listele Partidului National Liberal.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img