News Flash:

VASLUI:MARE E GRĂDINA...FACEBOOK-ULUI!

9 Ianuarie 2017
9484 Vizualizari | 2 Comentarii
Ar trebui sa nu ne mai mire nimic având in vedere timpurile pe care le trăim! Si totuși, un negreștean reușește sau încearcă sa le surprindă pe reprezentantele sexului feminin. Doritor( n.r. disperat mai degrabă ) după o partida de sex acesta " cucerește" inimile Evei cu următorul mesaj : " ofer un s7 fete/ doamne care vrea sex. Aștept cerere si mesaj".                          

Sammy Lupu, acesta este numele lui virtual, este si mare cunoscător al Bibliei, după ce si-a dezvăluit intențiile carnale( sex pentru un telefon) demonstrează ca e si un bun creștin.     

" Dar Domnul este Dumnezeu cu adevărat, este un Dumnezeu viu si un împărat vecinic". Se pare ca suferă de personalitate dubla, când evlavios când plin de păcate carnale , am fi chiar curioși sa aflam cum e cu penitența la el. Sa speram ca nu cu bice si cătușe!  Oricum noi putem spune doar ca " mare e grădina Domnului". Dar unii au mai sărit gardul! 

Galerie Foto

received_10206079222298960.jpeg
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

samilupu1998  | #4850
Buna ziua! In primul rand vreau sa multumesc celor care citesc acest comentariu...! Imi pare rau pentru cle intamplate...si vreau sa va spun ca nu eu am fost cel care a postat acele *randuri*! Tin sa reamintesc ca eu in acel timp eram la biserica impreuna cu toata familia! Vreau sa multumesc celor care au crezut de la buni inceput ca nu eu am postat...oricui i se putea intampla acest lucru..iar pentru cel care a facu.to si pentru cei care au dat share...sper ca intr.o zi sai pot ierta! ( Geneza 39:20 [+0/-0]
A luat pe Iosif și l-a aruncat în temniță în locul unde erau închiși întemnițații împăratului; și astfel, Iosif a stat acolo, în temniță)
Introduceti comentariul dumneavoastra
mihai  | #4859
Frate sami am primit de la Domnul urmatoarele cuvinte "Dumnezeu vede ca te lupti cu niste probleme,si el este pe cale sa ti le rezolve'' am vazut ce ti s.a intamplat si ma.m rugat Domnului...Domnul sa te ajute...Amin
Adauga comentariu

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0939 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030752 (s)