miercuri, 27 martie, 2024

Tupeu fantastic al presedintelui CJ VASLUI: Seful PSD organizeaza o manifestatie de sustinere a guvernului GRINDEANU

Distribuie:

Publicat:

PSD organizeaza la Vaslui, incepand de astazi, manifestatii de sustinere a actualului guvern. Potrivit liderului social democrat, actiunea ar putea fi extinsa ulterior in toate orasele si comunele din judet. Vom raspunde cu ”dinte pentru dinte””, a declarat Dumitru Buzatu.

Prima actiune organizata de PSD va fi o debatere publica, in sala de spectacole a Casei de Cultura ”C. Tanase” Vaslui. Intalnirea este programata pentru luni seara la ora 17. Tema dezbaterii face referire la ”respectarea legislatiei statului de drept si a rezultatului alegerilor”.

La actiune sunt asteptati, pe langa membrii de partid, si reprezentanti ai societatii civile si persoanalitati locale. La mijlocul saptamanii, miercuri, pesedistii vasluieni vor desfasura o manifestatie in Piata Civica din Vaslui pentru a vedea daca ”oamenii isi mentin aprobarea pentru programul PSD si aliatii care au constituit majoritatea parlamentara”. Liderul local al PSD, Dumitru Buzatu, a declarat ca social democratii nu doresc sa se confrunte cu nimeni, ci doar sa fie respectat votul alegatorilor de la scrutinul din 11 decembrie. Nu suntem dispusi sa acceptam manipularea. Vom raspunde cu ”dinte pentru dinte””, a mai declarat, presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu.

El este cel care saptamana trecuta a afirmat ca va sustine in partid ideea mentinerii actualului guvern. Liderul social-democratilor vasluieni a afirmat ca el face parte din „aripa talibana” a PSD si ca nu-l intereseaza „nici macar 100.000 de ragalii adunate de undeva”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img