vineri, 19 aprilie, 2024

BARLAD: ARE NEVOIE URGENTA DE PREGATIRE ! LA LIMBA ROMANA!

Distribuie:

Publicat:

Ar trebui facut ceva pentru cei care ” ucid” limba romana. Subiectul este unul arhicunoscut,  dar nu se face nimic pentru a scapa de cei care o schinguiesc. Dar ce te faci cand acestea mai sunt si persoane publice? Sau se ocupa de cultura! Ori sunt promovate de institutii de cultura!                       

 In orasul Barlad a fost infiintata o asociatie – ” Arta, traditie si cultura” patronata de catre Viorica Ghenghea. Aceasta este invitata tot mai des la actiunile organizate de Biblioteca Stroe Belloescu in care, distinsa doamna, vorbeste! La capitolul cunoasterea limbii romane doamna Ghenghea a ramas corigenta. De curand , la evenimentul organizat de Valentine’s Day ( ce mai conteaza ca Asociatia promoveaza arta si cultura romaneasca) ii raspunde unui distins domn pe reteaua virtuala:

” La ORA 16.00 INCEPEM, , EU V/AM TRECUT IN PROGRAM, POATE VINE SI D/NA AURICA CA CHIAR IMI ESTE DOR DE DANSA.. vA ASTEPT CU mare  DRAG. o sa cantati un cantec  de muyica usoara si unul de populara de dragoste.” Bun! Dar mutilarea continua : ” L multi ani valentin, MULTA SANATATE, BUCURII SI IMPLINIRI IN CEEA CE DORESTI. rAMAII A;A CUM TE STIU UN TANAR FEUMOS LA CHIP SI SUFLET, EDUCAT, CU BUN SIMT SI MULT RESPECT PENTRU  TOTOAMENII DIN JURUL TAU, dUMNEZEU TI/A DARUIT UN CUMUL DE TALENTE PE CARE ESTI DATOR SA LE FACI CUNOSCUTE. sPER CA DUMNEZEU SA MA  TINA SANATOASA CA SA DUC LA INDEPLINIRE MISIUNEA MEA DE A TE AJUTA  SA EVOLUIEZ ATAT PE TINECAT SI ALTI TINERI TALENTATI SI SUPER TALENTATI CA TINE. sANATATE PARINTILOR TAI CA TE-AU CRESCUT FRUMOS, CA SA FII SOCIETATII UN MODEL DEMN DE URMAT.. LA MULTI ANI, FRUMOSI SI BUNI!”.                                    

 Daca nu ati inteles nimic  va sugeram sa incercati sa fiti prezenti cand distinsa doamna este invitata la  biblioteca. La un eveniment! Cultural, bineinteles! Poate vorbeste mai bine decat scrie!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img