vineri, 19 aprilie, 2024

PNL HUSI are o noua conducere: Alexandru NECHIFOR este noul presedinte – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Sambata, 8 aprilie, la sediul Partidului National Liberal, filiala Husi, s-a votat noua conducere si noul Birou Politic Local. La sedinta a fost prezent si responsabilul Biroului Politic Judetean, in persoana lui Corneliu Stinga. 
In urma votului statutar s-a stabilit ca Alexandru NECHIFOR, consilier local al municipiului Husi, sa preia functia de presedinte al PNL HUSI. Acesta va avea 5 vicepresedinti, precum urmeaza: Radu BOBARNAT; Mihaela NACU; Sergiu BUNESCU; Catalina POPA; Liviu FILIP.
In calitate de membri ai Biroului Politic Local au fost validati: Nicoleta ROTARIU; Emilian Paul PALCU; Valentin CRETESCU; Liviu IACOB; Nelu TATARU; Evelina ZAMVETTOR.
Pentru functia de secretar trezorier a fost aleasa doamna Andreea BALAN. 
Noul presedinte al PNL HUSI a declarat pentru cotidianul BUNA ZIUA VASLUI – bzv.ro: “Sunt mandru sa ma aflu aici, astazi, alaturi de colegii mei. Vreau sa le multumesc, pe aceasta cale, pentru votul domniilor lor. Cu pasi marunti, Partidul National Liberal Vaslui incepe sa isi reconsolideze organizatia. Incepem sa muncim cot la cot alaturi de oameni care doresc sa schimbe ceva in clasa politica si cred ca impreuna cu domnul doctor Nelu Tataru, viitorul presedinte al Organizatiei Judetene, vom reusi sa ridicam stafeta la nivelul asteptarilor oamenilor si sa muncim in slujba lor. Iar la urmatoarele alegeri, cetatenii sa vina increzatori si hotarati sa ne ofere un vot de incredere. Noi, cei din PNL HUSI, dorim sa ii instiintam pe huseni ca vom lupta pentru un trai mai bun, aici, pe meleagurile unde convietuim“.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img