vineri, 29 martie, 2024

BARLAD: DIN CENUSAREASA IN PRINTESA! – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Reprezentantele Evei isi doresc, macar de doua ori, in aceasta viata sa fie fabuloase. O data ar fi la balul dedicat absolvirii liceului si cand vor deveni mirese.     

Cu certitudine, fiecare femeie si-a dorit ca la banchetul clasei a -XII-a sa fie o printesa, sa paseasca cu gratie pe covorul rosu si sa fie in acea noapte o printesa. Macar o data! Viata , de multe ori, frange aceste visuri din cauza imposibilitati parintilor de a-si rasplati  odraslele. Si durerea este si mai mare cand tanarul este un elev bun, cu rezultate exceptionale. Misiunea parintilor este aproape imposibila si apar intrebari precum : „ Cum as putea sa ii ofer rochita pe care si-o doreste? „, „De  unde sa dac eu rost de banii acestia: vestimentatie, coafor, dineu? De unde sa iti ofer eu banii acestia? Tu stii ca noi vrem, dar nu avem de unde”. Si atunci aripile adolescentilor se frang intr-o Romanie impartita in bogati si saraci. Este o situatie care este din ce in ce mai des intalnita. Si totusi, exista si zane care fac lucruri bune.    
                        
O barladeanca in varsta de 18 ani a simtit din plin atingerea acestora. Ligia Paraschiv, este din Dodesti, a absolvit Colegiul National „ Ghe. Rosca Codreanu” cu media de 9:40, a luat mentiune si provine dinte-o familie extrem de necajita. Dar lucrul acesta nu a descurajat-o , ci a ambitionat-o sa invete si sa isi doreasca sa ajunga sus.
OAMENII POT FACE MINUNI.              

O intreaga  echipa inimoasa ce apartine unui cunoscut salon de coafura barladean  a facut „ front comun” pentru a-i oferi Ligiei seara de poveste. I-au oferit vestimentatia demna de o printesa, i-au schimbat lookul si s-au asigurat, impreuna cu un medic stomatolog, ca aceasta sa straluceasca. Din Cenusareasa s-a transformat in regina balului, totul realizandu-se cu ajutorul acestor oameni cu suflet mare.                 

Aceasta initiativa nu este o premiera, managerul salonului Simona Burdujanu ne-a declarat ca „ va face aceste gesturi cat traieste, si ca in fiecare an ii va oferi o bucurie unui copil cu rezultate deosebite, dar cu conditii materiale precare, astfel incat aceasta sa se bucure de un seara de poveste”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img