joi, 28 martie, 2024

Vetrisoaia : Fara permis auto, la volanul unui autoturism neinmatriculat

Distribuie:

Publicat:

Politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Berezeni au depistat in trafic un cetatean roman aflat la volanul unui autoturism neinmatriculat si fara sa fie posesor de permis de conducere.

Luni, 19 iunie, in jurul orei 11.30, politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Berezeni, aflati in exercitarea atributiilor de serviciu, au oprit in trafic, pentru un control de rutina, pe raza localitatii de frontiera Vetrisoaia, judetul Vaslui, un autoturism marca Dacia Break , fara numar de inmatriculare, condus de cetateanul roman Emil M., in varsta de 52 de ani.

“La controlul de frontiera efectuat de colegii nostri, Emil C. nu a putut prezenta permisul de conducere, declarand ca nu este posesor de permis auto.Procedandu-se la verificari suplimentare, politistii de frontiera au constatat ca barbatul nu poseda permis de conducere si ca autoturismul pe care acesta il conduce este radiat din circulatie.” declara Irina Mirica – purtatorul de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui

Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza sub aspectul savarsirii infractiunilor de punerea in circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau a unui tramvai neinmatriculat sau neinregistrat si conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de catre o persoana care nu poseda permis de conducere.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img