joi, 28 martie, 2024

UPDATE FOTO/VIDEO – Accident in zona Cina, din municipiul Husi: taximetristul s-a ales cu doua fracturi, policontuzii si o sperietura groaznica

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: Cezar, un taximetrist de pe raza municipiului Husi, a fost implicat intr-un accident grav pe strada 1 Decembrie, in dimineata zilei de marti, 27 iunie. Odata ajuns la spital, doctorii huseni l-au diagnosticat cu policontuzii, fractura de cot drept si fractura gamba stanga. In aceste momente, este stabil hemodinamic, iar viata nu ii este pusa in pericol.

Locul unde s-a produs evenimentul rutier este unul lipsit de vizibilitate pentru soferi. Mai multi conducatori auto au indraznit sa-si dea cu parerea in acest sens, iar solutia ideala ar fi montarea unei oglinzi, pentru ca cei care se afla la volan, pentru a se putea asigura pe deplin.

STIREA INITIALA: In urma cu putin timp, un accident rutier grav a avut loc pe strada 1 Decembrie, din municipiul Husi. Un autoturism Matiz, care nu a acordat prioritate, a fost acrosat lateral de catre un autoturism VW passat. In urma impactului puternic, soferul Matizului, care circula in regim de taxi, a ramas incarcerat. Ambulantierii ajunsi la fata locului au fost ajutati de catre trecatori sa scoata barbatul, pentru a-l transporta la Spitalul Municipal “Dimitrie Castroian” . Victima a suferit rani serioase. Vom reveni cu detalii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img