vineri, 29 martie, 2024

Update : Ancheta interna la Spitalul Husi pentru cazul Vrabie – Tosu

Distribuie:

Publicat:

UPDATE:Update : Ancheta interna la Spitalul Husi pentru cazul Vrabie – Tosu

Conform declaratiei conducerii Spitalului Municipal” Dimitrie Castroian” Husi, a fost demarata o ancheta interna si au fost purtate discutii cu toate partile implicate, urmand ca in perioada imediat urmatoare sa se intruneasca o Comisie de disciplina pentru a fi aplicate sanctiuni celor care au gresit . Mentionam faptul ca in trecut, acelasi asistent Tosu, ajuns peste noapte asistent in cadrul UPU Husi, a fost cel care a stat la baza unui alt scandal in care acelasi paznic si-a pierdut locul munca .

VOM REVENI CU DECIZIA COMISIEI DE DISCIPLINA

 

STIRE INITIALA:Un nou scandal umbreste eficienta serviciului Compartimentului Primiri Urgente din cadrul Spitalului “Dimitrie Castroian “ Husi . Nu mai tarziu de zilele trecute, unui agent de paza care presteaza servicii pentru unitatea medicala, i-au fost prelevate probe de sange si i-a fost testata alcoolemia, toate acestea la ordinele medicului Laura Cristina VRABIE . Pe scurt, asistentul Dan Tosu a mers in curtea spitalului si l-a luat de mana pe agentul de paza si l-a condus in UPU HUSI , unde i-au fost prelevate probe biologice abuziv . Omul de buna credinta si care nu se stia cu musca pe caciula s-a supus testarii . Rezultatul analizelor a fost normal NEGATIV – agentul de paza nu consumase alcool. Insa gestul medicului urgentist Vrabie a lăsat de dorit. Vom reveni in cursul zilei de astăzi cu o pozitie oficiala a conducerii spitalului.

 

Tot mai multe voci se plang de atitudinea dezastruoasa a medicului Laura Vrabie . Persoanele afirma faptul ca aceasta vorbeste foarte urat si extrem de vulgar . Are des aceste acte de furie si doar daca o prinzi in toane bune esti tratat cum trebuie . Nu ii contesta nimeni pregătirea, insa foarte multe voci din randul pacientilor si chiar a persoanelor din spital, confirma faptul ca medicul are o atitudine abjecta si un vocabular extrem de licentios . Va redam acum un mesaj postat pe reteaua de sociliazare a unui barbat care a infruntat-o pe doamna doctor urgentist Vrabie in data de 24 ianuarie 2019:

“Toata viata contribuim la bugetul de stat si sanatate. Traim cu iluzia ca atunci cand vom fi pensionari, vom beneficia de consultatii gratuite din patea statului, cu toate astea aseara cand am mers la urgente cu mama mea care este pensionara si care a muncit o viata prin frig si ploi contribuind si ea la randul ei la bugetul de stat. Am sunat salvarea la 11 .30 și am asteptat pana la 12, dupa care am plecat cu masina personala la spital .Cand spui SPITAL te gandesti ca acolo gasesti gura de aer de care ai nevoie sa revii la viata, numai ca de tura era Doamna Vrabie ,o femeie fara bun simt fata de cei care o platesc indirect, adica noi cetățenii! I-am spus ca este o urgenta ,a ridicat capul si a spus "de ce ma intrerupeti ,nu vedeti ca am pacient la consultație?!", desi de consultatie se ocupa asistenta in alta încăpere. Ea era singura in cabinet. Sunt unii medici ,chiar daca sunt ocupati stiu sa te faca sa astepti cu răbdare, dar aceasta doamna profita de faptul ca nu avem medici destui in orasul Huși. Pe un baiat care a venit pentru ca sudase si nu putea sa deschida ochii l a tinut cel putin jumate de ora fara sa ii faca nimic, iar cand acesta a strigat "Ce fel de spital e acesta? Va bateti joc de oameni! Doamna Vrabie a raspuns" Da, pacientilor si vizitatorilor li se adreseaza cu TU chiar daca tu spui dumneavoastră! " Probabil s-a nascut la 7 ani si nu a mai primit cei 7 ani de acasă. Așadar, sa ne rugam la Dumnezeu sa nu ne imbolnavim si sa nu ajungem la astfel de medici. Cand vezi la TV scandal cu pumnii la spital te gandesti ca scandalagiii erau băuți, dar nu e asa. Te prinde disperarea in aceste situatii de ajungi sa reactionezi astfel “

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img