joi, 2 mai, 2024

Compania de servicii software Qualysoft România a raportat o creştere de 40% a profitului, în 2021

Distribuie:

Publicat:

Compania de servicii software Qualysoft România a înregistrat o creştere de peste 85% a cifrei de afaceri, în 2021, comparativ cu anul precedent, în timp ce profitul realizat a fost depăşit cu 40%.

Potrivit unui comunicat de presă al companiei, transmis marţi AGERPRES, în cursul anului trecut, numărul de angajaţi ai Qualysoft s-a majorat cu 50%, în contextul în care cea mai importantă nevoie a industriei IT este cea legată de forţa de muncă. "Pornind de la această premisă, Qualysoft depune eforturi pentru a creşte nivelul calitativ al oamenilor, prin investiţii în educaţie şi prin susţinerea iniţiativelor ANIS – Asociaţia Patronală a Industriei de Software şi Servicii. Media de experienţă a inginerilor Qualysoft Romania este de 7,8 ani", se menţionează în comunicat, potrivit Agerpres.ro.

Reprezentanţii Qualysoft Romania notează că, în ciuda pandemiei, şi-a mutat sediul într-un spaţiu mai mare şi mai modern, situat în Avantgarde Building, din Capitală.

La nivel general, în 2021, compania a consemnat un salt de peste 85% a cifrei de afaceri, precum şi o creştere cu 40% a profitului, faţă de anul 2020.

Grupul Qualysoft, fondat la Viena în anul 1999, este o companie de consultanţă şi servicii IT independentă, care îşi susţine clienţii internaţionali cu soluţii IT adaptate, inovatoare şi flexibile.

La nivelul clienţilor, accentul se pune pe companiile din industria serviciilor financiare şi energetice, companiile industriale, companiile media şi de telecomunicaţii, retail, auto sau securitate.

Pe lângă sediul central din Austria, Grupul Qualysoft are filiale în Germania, Elveţia, Ungaria, Slovacia, România şi Serbia, iar anul acesta a deschis un centru in Indonezia.

În prezent, peste 500 de specialişti lucrează în cadrul Grupului la nivelul Europei Centrale şi de Est. În România, Qualysoft este prezentă din anul 2007.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img