vineri, 19 aprilie, 2024

Compania românească Dacia Plant îşi schimbă pachetul majoritar şi intră în portofoliul CERES Pharma

Distribuie:

Publicat:

Compania românească Dacia Plant îşi schimbă pachetul majoritar şi intră în portofoliul CERES Pharma, o companie belgiană, potrivit unui comunicat remis, luni, AGERPRES.

"Ceea ce ne-a atras la Dacia Plant este încrederea pe care românii o acordă acestui brand şi ştim, din experienţă, că o astfel de încredere se câştigă doar prin produse excelente care nu fac compromisuri. Totodată, am rămas impresionaţi de management, de organizarea internă şi de secţiile de producţie construite după norme GMP. Ne dorim ca Dacia Plant să devină punct strategic în planurile pe care le aveam pe piaţa din Europa şi preluăm astăzi nu numai un pachet majoritar într-o companie de succes ci, mai ales, angajamentul de a livra în continuare ceea ce Dacia Plant promite: calitate fără compromisuri şi sănătate naturală", a declarat Mario Debel, directorul general al Ceres Pharma.

Reprezentanţii CERES Pharma au fost impresionaţi nu numai de produsele naturale, ci şi de modul de organizare în facilităţile de producţie Dacia Plant, construite după norme GMP.

Acestea sunt văzute ca unul dintre punctele cheie ale dezvoltării companiei, iar CERES Pharma şi-a făcut publică intenţia de a le îmbunătăţi şi de a creşte capacitatea de producţie, potrivit Agerpres.

COntinuarea pe stiripesurse.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img