News Flash:

Compartimentele CPU din Barlad si Husi,amendate

7 Noiembrie 2016
2782 Vizualizari | 0 Comentarii
Controale inopinante ale DSP VASLUI in cadrul Compartimentelor Primire Urgente(CPU) din cadrul Spitalelor Barlad si Husi,au scos in evidenta grave deficiente de functionare. Inspectorii au aplicat amenzi in valoare de 7.000 de lei.

Conform spuselor celor de la Directia de Sanatate Publica Vaslui,in CPU-urile din Husi si Barlad, nu se cunosc si nu se aplica in mod corect procedurile de curatenie.

'La CPU al Spitalului 'Elena Beldiman' din Barlad nu este asigurat un spatiu pentru consultatii specific pediatrice, nu sunt respectate protocoalele de lucru si s-a constatat utilizarea de produse biocide neavizate de Ministerul Sanatatii si nerespectarea clauzelor si conditiilor specificate in avizele sanitare. La Spitalul din Husi, inspectorii care efectuat controlul au constatat, printre altele, ca nu erau asigurate substante antiseptice la punctele de alimentare cu apa, iar deseurile provenite din activitatea medicala nu erau colectate in mod corespunzator. Totodata, spatiile sunt subdimensionate, iar mobilierul necorespunzator', a declarat Mihaela Vlada-directorul executiv al DSP Vaslui

Pentru toate neregulile constatate la Compartimentul de Primiri Urgente al Spitalului Municipal Husi au fost aplicate doua amenzi, in valoare totala de 1.000 lei si un avertisment, iar la Spitalul de Urgenta 'Elena Beldiman' Barlad s-au aplicat cinci avertismente si 11 amenzi contraventionale, in valoare totala de 5.900 lei. De asemenea, s-a dispus masura retragerii de la utilizare a unui produs biocid neavizat.


dsp vaslui
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1059 (s) | 34 queries | Mysql time :0.043360 (s)