vineri, 19 aprilie, 2024

Competitie de Fotbal in Sala WinterCupVaslui editia a 5 a – 2016

Distribuie:

Publicat:

S-au deschis Inscrierile la Turneul de Fotbal in Sala WinterCupVaslui_by_ConceptChampion.ro – editia a V a – 2016

    CONDITII ORIENTATIVE de INSCRIERE si DESFASURARE ! DATA LIMITA pentru INSCRIERI : 20 ianuarie 2016.

    RELATII Suplimentare :
    E-mail: WinterCupVaslui@yahoo.com
    Telefon: 0740018947 si 0751386201
    Facebook : Winter Cup Vaslui ( www.facebook.com/WinterCupVaslui ) si Asociatia Judeteana de Fotbal Vaslui ( www.facebook.com/AjfVaslui )
    WebSite : http://www.frf-ajf.ro/vaslui

    Turneul de fotbal in sala este organizat de Asociatia Judeteana de Fotbal Vaslui, impreuna cu www.ConceptChampion.ro (distribuitor de echipament sportiv – 11 branduri foarte cunoscute – preturi excelente), Primaria Municipiului Vaslui, Directia Judeteana de Tineret si Sport Vaslui, Clubul Sportiv Viitorul Vaslui si Liceul Tehnologic “Ion Mincu” Vaslui.

    Parteneri deja traditionali si de incredere : SC Podul Inalt SA Vaslui (producator cofraje pentru stalpi rotunzi), SC Dalsor Company SRL Vaslui, WcadMedia (Solutii Vizuale), Asociatia SOLIDAR, si parteneri mai noi, insa la fel de implicati : SC ConAir Service SRL ( ConAir-Probiotics.ro ), SC LivMario SRL Vaslui (Transport International de Marfuri).

    Pot participa jucatori amatori si profesionisti cu varsta de minim 14 ani.

    Anul acesta se va organiza si ‪WinterCupVaslui_OldBoys‬ (39+) , destinata jucatorilor seniori la care pot participa doar echipe formate din jucatori in varsta de peste 39 de ani.
    !!! Un jucator senior (39+) poate participa la ambele competitii. De asemenea, o echipa de seniori se poate inscrie si la turneul open.

    IN PREMIERA !! Anul acesta se va organiza si‪#‎WinterCupVaslui_Under18‬ , destinata jucatorilor juniori, la care pot participa doar echipe formate din jucatori in varsta de 18 de ani si mai mici (pot participa jucatori care nu implinesc 19 ani pina in data de 31.01.2016).
    !!! Un jucator junior (Under18) poate participa la ambele competitii. De asemenea, o echipa de juniori se poate inscrie si la turneul open.

    1. Editia a 5 a va debuta in jurul datei de 22 ian 2015 in salile de sport ce prezinta un nivel ridicat de confort si acces la facilitati demne de standardul ‪WinterCupVaslui‬ ! (cel mai probabil Sala Polivalenta si Sala de Sport a Liceului Ion Mincu, ambele din Vaslui ). Meciurile vor avea loc Vineri (dupa-amiaza), Sambata si Duminica.
    In functie de numarul de echipe (nr. mare) se va merge in paralel in doua sali iar ulterior, fazele finale se vor desfasura alternativ, in cate o sala ;
    2. Echipele ce doresc inscrierea vor trebui sa prezinte un tabel (max. 15 jucatori, care vor fi identificati prin nume, prenume, data nasterii, care sa faca dovada ca sunt apti medical sa practice joc sportiv – fotbal/futsal/minifotbal (adeverinta NOMINALA de la medicul de familie sau viza medicala INDIVIDUALA pe tabelul echipei);

    3. Taxa de inscriere este stabilita la 250 lei/echipa (in plus, fiecare echipa va achita inaintea fiecarui meci, o taxa de 25 lei, pentru arbitraj);
    4. Competitia va fi structurata pe doua parti.
    Prima, destinata echipelor de pe raza judetului Vaslui ;
    A doua, in week-end-ul urmator, primele 4, 6 sau 8 echipe de la faza judeteana vor merge mai departe intr-un turneu, la care vor participa echipe invitate din tara. Speram in prezenta unor echipe de cea mai buna calitate.
    5. Componenta grupelor va fi intocmita pe principiul capilor de serie, grupele urmand a fi echilibrate in functie de: a. nivelul tehnic al echipei (stabilit de comisia de organizare in cazul unor echipe debutante); b. palmaresul echipei* (*numele echipei) la ultima participare, b. palmaresul echipei la cele 4 editii anterioare.
    6. Programul de desfasurare al meciurilor va fi stabilit in baza schemelor Berger aferente nr. de echipe, amendate de urmatoarele prioritati :
    – echipa Campioana VICTORIA UNISTIL va ocupa pozitia 1 in grupa A (a castigat editia de anul trecut) si va juca primul meci din turneu;
    – echipele din afara municipiului Vaslui sau care au jucatori din afara mun. Vaslui vor avea prioritate in programarea si disputarea meciurilor;
    – se va tine cont de probleme ridicate si solicitari ale tuturor echipelor, in masura posibilitatilor;
    7. Pentru spectatorii prezenti la meciurile turneului se va organiza o tombola, in ziua Finalei WinterCupVaslui 2016, castigatorii urmand a fi premiati, doar in masura in care acestia sunt prezenti in sala, in momentul extragerii numarului de tichet castigator (in limita a 1 minut, de la anuntarea tichetelor castigatoare). Tichetele de tombola, sunt gratuite, numerotate si se impart, pe toata durata competitiei, persoanelor prezente in sala, care vizioneaza aceste jocuri.
    8. Regulamentul de desfasurare va fi disponibil pe pagina de FaceBook Oficiala a competitiei Winter Cup Vaslui precum si pe site-ul http://www.frf-ajf.ro/vaslui/pagini/regulamente-ajf-vaslui-sezon-20152016-515.html … pina la debutul turneului. ( in acest moment este afisat pe site Regulamentul editiei de anul trecut pt studiul orientativ).
    9. Arbitrajele vor fi asigurate de brigazi foarte bune, formate din arbitri din judetele Galati, Bacau, Iasi si Vaslui .
    10. Premiile oferite celor mai bune echipe, vor consta in vouchere valorice pentru achizitionarea de echipament sportiv, cupe si diplome. Toate echipele participante vor fi premiate cu cupe si diplome.

    Va asteptam la fotbal dar mai ales la Fair-Play !!

  

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img