News Flash:

COMPETITIE SPECTACULOASA DE ARTE MARTIALE LA BARLAD

18 Ianuarie 2017
3003 Vizualizari | 0 Comentarii
Barladul va fi pus , sambata, pe harta competitiilor de arte martiale. 250 de practicanti ai acestui sport sunt asteptati sa participe la a doua editie a Cupei „Alexandru Ioan Cuza”. Competitia este organizata de Clubul Sportiv „Gold Dragon Fight Club” Barlad si va avea loc sambata, 21 ianuarie, in sala de sport a Scolii Gimnaziale „George Tutoveanu”.

„Si-au anuntat intentia de a participa cluburi de arte martiale din Barlad, Vaslui, Galati, Tulcea, Reghin, Piatra Neamt, Tecuci, Bucuresti, precum si din Republica Moldova. Luptele se vor desfasura pe categorii de varsta si greutate, incepand cu cei mai mici sportivi, adica 5-6 ani, si pana la seniori de 30-40 de ani. Pentru ca pe 24 ianuarie sarbatorim Unirea Principatelor Romane, ne-am propus sa ne unim in artele martiale”, a declarat sensei Marius Craita, presedintele Clubul Sportiv „Gold Dragon Fight Club” Barlad.

Sportivii vor concura la doua probe, respectiv Ne-Waza si Kickboxing first contact. De la clubul organizator vor participa aproximativ 30 de luptatori, incepand de la cei mai mici si pana la seniori.

Deschiderea oficiala a competitiei este programata pentru ora 9.30. Vor urma luptele propriu-zise, iar la final, premierea celor mai buni.

Concursul se desfasoara sub egida Federatiei Romane de Budokai. 

autor : Cristina Radulescu

barladul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1209 (s) | 34 queries | Mysql time :0.038426 (s)