News Flash:

Complicii patroanei VASCAR Vaslui au fost trimisi in judecata

7 Aprilie 2016
2497 Vizualizari | 0 Comentarii
Complicii Gabrielei Ciuburciu, cei patru italieni, au fost trimisi in judecata. Acestia sunt acuzati ca au sprijinit-o pe patroana societății VASCAR, sa fraudeze fondurile europene.

Cei patru: Giorgio Bellini, Andrea Bellini, Michela Bellini si Barry Edward Boyett, reprezentanti ai societatii Zilli&Bellini, respectiv Panini, au fost trimisi in judecata, fiind acuzati de spalare de bani, complicitate, prezentand acte sau declaratii false, toate pentru a obtine fara drept fonduri europene.

Potrivit procurorilor DNA, in cursul anului 2006, SC Vascar SA, societate comerciala ce are ca obiect de activitate fabricarea produselor din carne, a devenit beneficiara unor fonduri europene acordate prin programul SAPARD in vederea punerii in practica a unui proiect ce viza modernizarea unei fabrici de produse din carne.
”In acest context, in perioada noiembrie - decembrie 2005, la cererea directorului general al SC Vascar SA si responsabil legal al proiectului, Ciuburciu Gabriela, inculpatii Giorgio Bellini, Michela Bellini si Andrea Bellini, reprezentantii unei societati comerciale din Italia au decis marirea pretului unei linii de fabricare a conservelor cu 20%. Ulterior, acestia au remis acest procentaj cu titlu de mita responsabilului legal al proiectului pentru ca, in cadrul procedurii de selectie a ofertelor, sa li atribuie un contract de achizitie pe linia fabricarii conservelor. De asemenea, in acelasi context, Ciuburciu Gabriela a pretins si primit de la inculpatul Boyett Barry Edward suma de 9.950 de euro pentru a atribui si a incheia cu firma acestuia din urma un contract de achizitie a unor utilaje pentru tratament termic”, se arata in rechizitoriul procurorilor DNA.

gabrielei ciuburciu vascar
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0974 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027646 (s)