joi, 28 martie, 2024

Comprimate ecstasy,ridicate de politisti

Distribuie:

Publicat:

Politistii de combatere a criminalitatii organizate din Covasna si procurorii D.I.I.C.O.T. au ridicat 61 de comprimate de ecstasy de la membrii unei grupari infractionale./ Trei persoane au fost retinute si ulterior arestate preventive, pentru operatiuni ilegale cu droguri de mare risc.

La data de,11 martie, politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Covasna, si procurorii  D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Covasna au surpins in flagrant delict membrii unei grupari infractionale, in timp ce comercializau 61 de comprimate de ecstasy.

Ulterior, au fost efectuate si 2 perchezitii domiciliare in municipiul Sfantu Gheorghe.

La actiune au participat si politistii din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Brasov si cei de la Serviciul de Combatere a Criminalitatii Organizate Arad.

In cauza, trei barbati cu varste cuprinse intre 19 si 29 de ani, doi din Sfantu Gheorghe si un cetatean maghiar, sunt banuiti ca ar fi introdus in tara in mod ilegal, droguri de mare risc.

In urma activitatilor, au fost confiscate 61 de comprimate de ecstasy si a fost indisponibilizat un autoturism.

Cei trei au fost condusi la audieri, iar ulterior au fost prezentati Tribunalului Covasna care a emis pe numele acestora mandate de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Cercetarile sunt continuate,  sub aspectul savarsirii infractiunilor de introducere ilegala in tara, punere in vanzare si detinere de droguri de mare risc, pentru stabilirea intregii activitati infractionale a suspectilor.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Directia Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img