vineri, 19 aprilie, 2024

Comuna TUTOVA : UNDE E VOINTA ESTE SI PUTINTA!

Distribuie:

Publicat:

„ Daca vrei, poti” ar fi sloganul pe care unii edilii ar putea sa il imprumute si sa il puna in practica in comunitatile pe care acestia le pastoresc. Din categoria „ se poate” se inscrie si primarul comunei Tutova, Ion Corciova, care a mai bifat o activitate facuta pentru binele comunitatii pe care o pastoreste.

” Am primit confirmare de la AFIR (Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale) pentru aprobarea proiectului “Modernizare strazi in localitatile Tutova, Badeana, Crivesti, Vizureni”. Dintr-un numar de 3000 de proiecte depuse la nivel national, doar 67 au fost selectate. Printre acestea se numara si comuna Tutova, care a obtinut punctajul maxim.

Iata ca astazi, dupa sute de ore de munca, dupa numeroase drumuri Tutova-Bucuresti, toate aceste demersuri s-au concretizat in castigarea unui proiect de suflet atat pentru mine, cat si pentru locuitorii comunei Tutova. 
Acest proiect finantat de Uniunea  Europeana  pentru modernizarea drumurilor satesti din satele Tutova- Badeana- Crivesti si Vizureni va contribui semnificativ la conturarea unei imagini demne de comuna europeana. De asemenea, doresc sa informez ca in foarte  scurt timp vor demara lucrarile ce vizeaza infiintarea  retelei  de canalizare in satul Coroiu si modernizarea drumului Tutova – Ciortolom.

Va atasez si documentele care atesta ca in comuna noastra se va munci intens in urmatorii ani!

Va multumesc pentru incredere si rabdare!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img