News Flash:

Comuna vasluiana SOLESTI pe harta asfaltarilor din 2015 Ca la Vaslui.

10 Martie 2015
3404 Vizualizari | 1 Comentarii
In comuna vasluiana Solesti exista in acest moment doar 8 kilometri de asfalt, restul drumurilor sunt de pamant sau in cel mai bun caz, pietruite.De aceea, autoritatile comunale au hotarat ca o buna parte din bugetul local pe acest an sa fie atribuit infrastructurii.

Administratia comunei Solesti afirma faptul ca locuitorii din zona au de suferit cel mai mult din cauza drumurilor si tot din aceasta cauza niciun investitor, fie el mic sau mare nu se incumeta sa vina in comuna dumnealor.

 “Drumurile sunt principala noastra preocupare la acesta ora. Vom continua si lucrarile la sediul Primariei. De asemenea, punem la punct noi proiecte pentru a accesa fonduri nerambursabile prin Programul Operational 2014-2020. Dar, repet, de drumuri ne vom ocupa in primul rand. Dintr-un total de 60 de kilometri de drum comunal, nu avem decat 8 km de asfalt. Diferenta este foarte mare pentru acest secol.Ne dorim sa atragem agentii economici, sa dam de lucru locuitorilor din comuna, dar nu putem spera la acest lucru fara infrastructura”, a declarat primarita vasluianca.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0792 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023849 (s)