marți, 19 martie, 2024

Concert extraordinar Angela Gheorghiu pe 29 noiembrie, in sprijinul victimelor de la Colectiv

Distribuie:

Publicat:

Soprana Angela Gheorghiu va sustine un concert extraordinar pe 29 noiembrie, la Ateneul Roman, evenimentul fiind dedicat strangerii de fonduri necesare pentru tratamentul victimelor incendiului de la clubul Colectiv.

Alaturi de Angela Gheorghiu pe scena se vor afla Corul si Orchestra Filarmonica “George Enescu”, sub bagheta dirijorului Tiberiu Soare.

Partener al evenimentului pentru strangerea si distribuirea fondurilor adunate este Fundatia “Pretuieste Viata”, condusa de Andreea Marin.

“Tragedia de la club Colectiv a afectat vietile atator tineri pe care ii unise, de fapt, dragostea pentru muzica. In fata unei asemenea suferinte, m-am simtit intr-o prima instanta neputincioasa, pentru ca nu sunt medic si nu am putut sa ajut direct si imediat, asa cum mi-as fi dorit. Insa cred in puterea muzicii de a aduce alinare si speranta, de a vindeca suflete si a intari increderea in umanitate si de aceea am initiat acest concert. Sper ca toti cei care vor fi alaturi de mine pe 29 noiembrie, la Ateneul Roman, sa fie animati de aceleasi sentimente de solidaritate, generozitate si dragoste fata de cei care infrunta acum durerea”, afirma Angela Gheorghiu, citata in comunicat.

Artista subliniaza ca victimele de la Colectiv “au nevoie de acum incolo de sustinerea intregii societati romanesti, de promisiunea ca asemenea dezastre nu se vor mai repeta”.

“Este timpul sa trecem la fapte nobile, e timpul sa fim solidari, e timpul sa fim mai buni, mai implicati, mai omenosi”, spune Angela Gheorghiu.

Biletele pentru concertul din 29 noiembrie, cu pretul unic de 315 lei, pot fi achizitionate online din retelele biletoo.ro si bilet.ro, dar si din librariile Librarium si Eminescu, magazinele Flanco, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan — Statia de metrou Unirii 1.

Cei care doresc sa sustina campania pot dona bani in conturile deschise special de Fundatia “Pretuieste Viata” pentru acest eveniment: RON RO25BRDE445SV33742074450 si EUR RO13BRDE445SV33742314450.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img