vineri, 29 martie, 2024

Conchita Wurst a ajuns de nerecunoscut! Cum arata la 8 ani de cand a castigat Eurovision

Distribuie:

Publicat:

Conchita Wurst a devenit cunoscuta in intreaga lume dupa ce a castigat concursul Eurovision in anul 2014. Vedeta si-a schimbat look-ul si a publicat o imagine pe contul sau de Instagram in care marturiseste ca este incantata de noua sa tunsoare.

Conchita Wurst este una dintre cele mai controversate vedete din lumea muzicii internaționale, cariera sa luând amploare după ce a câștigat Eurovision 2014. Conchita, pe numele său real Thomas Neuwirth, un austriac transsexual, are o voce de excepție și mereu își impresionează fanii prin ținute extravagante și vocea deosebită.

Conchita Wurst, în vârstă de 33 de ani, a devenit al doilea transsexual care a făcut istorie la Eurovision, după Dana International, care s-a remarcat în anul 1998.

Conchita Wurst a publicat pe o retea de socializare o fotografie in care apare la bustul gol. “Imi place atat de mult noua tunsoare”, a scris vedeta la descrierea imaginii.

În 2018, din cauza amenințărilor unui fost iubit, Conchita s-a văzut nevoită să facă publică o informație personală cutremurătoare, care i-a uimit profund pe fanii săi. Conchita a mărturisit în urmă cu 4 ani că a fost infectat cu HIV.

„Sunt seropozitiv de mulţi ani. Acest detaliu este de fapt irelavant pentru public, dar un fost iubit m-a ameninţat că va face publică această informaţie de natură privată, iar eu nu voi oferi niciodată cuiva dreptul de a mă speria şi de a-mi influenţa viaţa din cauza acestui lucru”, a scris Conchita într-o postare publicată pe contul său de Instagram.

Conchita Wurst are în prezent 33 de ani și se bucură în continuare de faimă în industria muzicală.

Înainte de a intra în lumea muzicii, Thomas Neuwirth a fost decorator de vitrine. La vârsta de 14 ani, s-a lansat în muzică, participând la emisiuni de profil și a făcut parte dintr-o trupă pentru o perioadă, dar fără prea mult succes.

Încetul cu încetul, Conchita Wurst a devenit o persoană publică, căpătând vizibilitate. Vizibilitatea i-a crescut la nivel internațional, în momentul victoriei de la Eurovision, din 2014.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img