sâmbătă, 20 aprilie, 2024

CONCURS BARLADEAN CU TRADITIE , DEJA – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Continuand traditia, Scoala Gimnaziala,,Stroe S. Beloescu” a organizat concursul interjudetean ,,Viata are prioritate!”, editia a VII-a . Activitatea s-a desfasurat pe 3 sectiuni: intrebari si desene pe teme rutiere,  parcurgerea unui traseu de indemanare cu bicicleta pentru elevii claselor pregatitoare I-IV, V-VIII, respectarea regulilor de circulatie de catre biciclisti, cu participare directa si expozitia,,Viata are prioritate” cu  participare indirecta.

 Concursul ,, Bicicleta-vehiculul preferat” a dat  posibilitatea elevilor sa puna in practica notiunile, invatate anterior, privind regulile de circulatie.

 Proba a fost sustinuta, individual, de fiecare membru al echipajului, care s-a  prezentat la start.
La evenimentul  cu participare directa au participat 100 de biciclisti cu varste cuprinse intre 4 si 14 ani si 90 de copii au raspuns la intrebari si au desenat  pe asfalt desene  pe teme rutiere, de la scoli din Barlad si zone limitrofe si o eleva de clasa a V-a ( Botas Maria)  din Italia de la Scoala Beppe Fenoglio Piemonte.

Au fost acordate  premii in functie de punctajul acumulat.

Comisia de jurizare, formata din cadre didactice si reprezentanti ai politiei rutiere, (Sava George, Carare Constantin, Lazar George, Maxim Alina) a evaluat cele peste 150 de lucrari, provenite de la parteneri din 15 judete, dupa criteriile stabilite in regulamentul concursului: originalitate, respectarea temei (educatie rutiera), inventivitate, asezarea corecta in pagina, proportie echilibrata intre elemente, corectitudinea aplicarii tehnicii invatate, aspect estetic.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img