News Flash:

Concursurile profesioniste ale pompieri militari-FOTO

21 Iunie 2014
1592 Vizualizari | 0 Comentarii
Ieri, 20 iunie, cei mai buni pompieri profesionisti din judetul Vaslui se intrec la concursul serviciilor profesioniste pentru situatii de urgenta, etapa pe unitate.

         Concursurile serviciilor profesioniste pentru situatii de urgenta se organizeaza in fiecare an, si au ca obiectiv fundamental dezvoltarea si perfectionarea aptitudinilor si a deprinderilor specifice, necesare indeplinirii actiunilor de interventie in situatii de urgenta.

  La aceasta etapa de concurs participa trei echipe, reprezentand subunitatile din cadrul inspectoratului: Vaslui, Barlad si Husi. Membrii fiecarei echipe au fost selectati pe baza timpilor realizati in probele de concurs la etapa pe subunitate.

 Probele de concurs si numarul de concurenti la fiecare proba sunt: “Scara de fereastra” – 8 concurenti, “Pista cu obstacole pe 100 metri” - 8 concurenti, “Stafeta 4 x100” doua echipe cate 4 concurenti si “Realizarea dispozitivului de interventie la motopompa” – 7 concurenti.

 La finalul competitiei, castigator a fost desemnat lotul Detasamentului de Pompieri Vaslui. Deasemenea, cei mai buni din fiecare echipa, vor fi selectati pentru a constitui echipa inspectoratului si vor participa la etapa zonala a concursului, care se va desfasura la Braila.

Galerie Foto

DSC03995.JPG
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1288 (s) | 35 queries | Mysql time :0.043046 (s)