vineri, 19 aprilie, 2024

Condamnat la moarte prin injectie letala pentru uciderea mai multor copii, criminalul a primit dreptul de a spune ultimele cuvinte. Ce le-a spus martorilor prezenti la executie este HALUCINANT. Oamenii au inceput sa tremure

Distribuie:

Publicat:

Pedofilul american Doug Stephener a fost condamnat la moarte pentru uciderea mai multor copii. El a fost acuzat si gasit vinovat de instanta si de canibalism, pentru ca si-ar fi devorat victimele.

Statul Texas a decis condamnarea criminalului la moarte, prin injectia letala. Conform legii, condamnatul are dreptul la ultima masa, adica sa manance orice doreste, iar directorul penitenciarului este obligat s-o respecte.

Numai ca e HORROR ce a cerut pedofilul: a vrut sa manance un baietel de opt ani. Desigur, nimeni nu i-a indeplinit dorinta ingrozitoare.

Stiati ca este posibil ca primii oameni sa fi mancat carne de om la fel ca pe orice alt tip de carne. Exista unele dovezi ca, in centrul Europei, a existat canibalism chiar la sfarsitul erei glaciare si, probabil, printre egiptenii vechi.

La un moment dat, canibalismul devenise un obicei in majoritatea teritoriilor din Polinezia, Noua Zeelanda si Fiji.

Cele mai multe zone din Africa ecuatoriala ascundeau canibali. Practic, era raspandita in nordul Americii de Sud si Indiile Vestice.

Adesea, canibalismul nu era practicat pentru a se procura hrana. Obiceiul avea legatura cu averea sau cu ideea ca oamenii pot asimila puterea dusmanului, mancandu-l, sau ca anumite schimbari magice aveau loc la sfarsitul mesei.

Pe masura ce civilizatia s-a imprastiat in jurul lumii, canibalismul s-a incheiat sau a fost interzis de politie si guverne. In ultimele sute de ani, canibalismul a existat doar in anumite zone tropicale sau subtropicale.

Este probabil ca, astazi, canibalismul sa mai apara doar in cele mai indepartate zone din Papua Noua Guinee, poate in nord-estul tarii Congo si in anumite parti inaccesibile ale Americii de Sud.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img