News Flash:

Condimentele potrivite pentru a marina carnea de miel

2 Mai 2021
104 Vizualizari | 0 Comentarii
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.9266 RON (+0.0012)
USD: 4.0881 RON (-0.0154)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
carne de miel 1

Friptura de miel este unul dintre preparatele tradiţionale nelipsite de pe masa de Paşte. Pe lângă o carne de calitate, extrem de important este şi procesul de marinare, pentru a avea în farfurie o friptură fragedă, aromată, cu un gust excepţional. De ce este marinarea atât de importantă pentru carnea de miel?

Marinarea este o tehnică veche, folosită iniţial pentru a conserva mai mult timp carnea, într-o perioadă în care nu existau frigidere. În prezent, tehnica se foloseşte pentru tipuri de carne cu o durată mai lungă de gătire (vită, oaie, miel), însă este recomandată şi pentru tipuri de carne fadă, cum ar fi cea de pui sau curcan. CITESTE AICI MAI MULTE DETALII

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2340 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018389 (s)