News Flash:

Condimentele potrivite pentru a marina carnea de miel

2 Mai 2021
136 Vizualizari | 0 Comentarii
carne de miel 1

Friptura de miel este unul dintre preparatele tradiţionale nelipsite de pe masa de Paşte. Pe lângă o carne de calitate, extrem de important este şi procesul de marinare, pentru a avea în farfurie o friptură fragedă, aromată, cu un gust excepţional. De ce este marinarea atât de importantă pentru carnea de miel?

Marinarea este o tehnică veche, folosită iniţial pentru a conserva mai mult timp carnea, într-o perioadă în care nu existau frigidere. În prezent, tehnica se foloseşte pentru tipuri de carne cu o durată mai lungă de gătire (vită, oaie, miel), însă este recomandată şi pentru tipuri de carne fadă, cum ar fi cea de pui sau curcan. CITESTE AICI MAI MULTE DETALII

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1410 (s) | 23 queries | Mysql time :0.032111 (s)