sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Conducători de vehicule fără premise de conducere, depistaţi la controlul de frontieră

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectoarelor Poliţiei de Frontieră Răducăneni şi Dorohoi efectuează cercetări în privinţa a doi bărbaţi care au fost depistaţi conducând vehicule neînmatriculate şi nu deţineau permise de conducere.

*În data de 23 mai, în jurul orei 21.40, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Răducăneni – I.T.P.F. Iaşi a oprit în trafic, pe raza localității de frontieră Podu Hagiului, un ieşean, în vârstă de 43 de ani, aflat pe un moped.

 * La sfârşitul săptămânii trecute, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră  Dorohoi – I.T.P.F. Iaşi, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice pe raza localității de frontieră Hilişeu Crişan, a efectuat semnalul regulamentar de oprire asupra un moped. Vehiculul era condus de un tânăr în vârstă de 20 de ani din judeţul Botoşani.

 

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că cele două vehicule nu figurează ca fiind înmatriculate sau înregistrate, iar bărbaţii nu dețineau permise de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În cele două cauze, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img