joi, 28 martie, 2024

Conducator de vehicule fara permis de conducere corespunzator, depistat la controlul de frontiera

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita efectueaza cercetari in privinta unui barbat care a fost depistat conducand un ansamblu de vehicule, desi permisul de conducere valabil detinut nu ii dadea dreptul.

In data de 12 august., in jurul orei 22.15, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pentru a iesi din tara, A.S. cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de  32 de ani, care conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un autoturism si o remorca, cu masa maxima autorizata a ansamblului de 4.550 de kg.

"La controlul de frontiera, in urma verificarilor specifice efectuate, colegii nostri au constatat ca barbatul nu detine premis de conducere valabil pentru categoria „BE”, necesar pentru a putea conduce vehiculele in cauza." declara LAZAR DENIS din cadrul I.T.P.F. Iasi

Politistii de frontiera efectueaza cercetari, in toate cele trei cauze sub aspectul savarsirii infractiunii conducere pe drumurile publice a unui vehicul de catre o persoana al carei permis de conducere este necorespunzator categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv, la finalizare urmand a fi dispuse masurile legale care se impun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img