marți, 16 aprilie, 2024

Conducea un autocar, fără să aibă acest drept

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu cetăţenie R. Moldova care a fost depistat conducând un autocar, deşi permisul de conducere valabil deţinut nu îi dădea dreptul.

În data de 12 ianuarie a.c., în jurul orei 06.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa-I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieși din ţară, un bărbat cu cetățenie R. Moldova, în vârstă de 44 de ani, conducând un autocar, înmatriculat în R.Moldova.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice, colegii noştri au constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere valabil pentru categoria „D”, necesară pentru a putea conduce autovehiculul în cauză.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img