joi, 25 aprilie, 2024

Conducerea PNL respinge candidatura lui Augustin Zegrean la Parlament

Distribuie:

Publicat:

Conducerea PNL a decis in aceasta dupa-amiaza sa respinga candidatura lui Augustin Zegrean la Parlament, dupa ce fostul presedinte al CCR si-a depus cerere de candidatura la PNL Bistrita. Decizia a fost una politica si a fost luata in consens de liderii liberali. Conducerea PNL a decis, in aceasta dupa-amiaza , ca fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Zegrean nu se va afla pe listele liberalilor la alegerile parlamentare, au declarat surse politice.

Potrivit surselor citate, in comisia de unificare s-a discutat despre posibilitatea ca Zegrean sa fie pe listele PNL, dar s-a considerat ca acesta nu are cum sa candideze din partea partidului din moment ce nu este membru.  Presedintele interimar al PNL Bistrita-Nasaud, Robert Sighiartau, a declarat sambata trecuta, ca Augustin Zegrean a trimis o scrisoare in care isi manifesta intentia de a candida in aceasta iarna pentru o functie de senator din partea organizatiei bistritene, dar ca nu a semnat si o adeziune la partid. 

Tot la sfarsitul saptamanii trecute, copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, la Deva, ca nu poate decide in ceea ce priveste candidatura la Senat a fostului presedinte al Curtii Constitutionale, deoarece acest atribut il detine filiala PNL Bistrita-Nasaud, insa a apreciat ca ”orice om cu expertiza este binevenit in partid”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img