News Flash:

Conducerea TAROM a demisionat

4 Martie 2015
2319 Vizualizari | 0 Comentarii
Conducerea TAROM a demisionat. Acest anunt apare dupa ce ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a declarat ca Tarom va trebui sa intre intr-un proces solid de restructurare, intrucat inregistreaza in continuare pierderi. Potrivit lui Rus, Tarom inregistreaza pierderi importante in acest moment, iar restructurarea ar permite evitarea falimentului.

Consiliul de Administratie de la TAROM a demisionat in bloc. Motivul principal pentru aceasta decizie este acela ca operatorul aerian se afla pe pierdere. Consiliul de Administratie de la TAROM a demisionat dupa o sedinta care a avut loc aseara si la care au participat atat Christian Heinzmann, directorul general al companiei, dar si sindicatele. Este a doua conducere care pleaca din companie in numai doi ani, de cand Christian Heinzmann a preluat functia de director general. Acesta s-a dorit a fi un semnal de alarma pentru proprietarii companiei.

Lui Christian Heinzman i s-a redus salariul de la 23.000 la 5.000 de euro. In sedinta de aseara, acestuia i s-au mai redus anumite prerogative. Una din hotararile luate a fost desfiintarea anumitor posturi de conducere si infiintarea unui post de director adjunct, care sa mai preia din atributiile lui Heinzmann. Participantii la sedinta considera ca se impune trecerea la o alta etapa care sa faca un plan de restrucuturare pe termen lung.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1372 (s) | 23 queries | Mysql time :0.039345 (s)