News Flash:

Conferinta de alegeri a Organizatiei Municipale PDL Husi

4 Noiembrie 2013
4578 Vizualizari | 1 Comentarii
PDL Husi
Membri permanenti din organizatia municipala PDL Husi si-au desemnat presedintele de organizatie. Votul a fost unul degajat deoarece in aceasta cursa sa inscris o singura persoana.
 
Filiala PDL
Husi si-a desemnat prin vot singurul candidat la functia de presedinte de filiala, interimatul fiind asigurat de catre Catalin Dogaru.La aceasta conferinta dintr-un numar de 298 membri au fost prezenti 217 asigurand o prezenta de 72%. Sedinta a fost deschisa chiar de presedintele interimar Catalin Dogaru care a sugerat faptul ca ar dori ca aceasta conferinta sa exceleze prin eficienta. Ordinea de zi fiind: - Procentajul de membri; Derulare lucrari; Un invitat de seama la aceasta sedinta a fost Prim Vice-Presedintele organizatiei PDL Vaslui domnul Ciprian Iftimoaie cat si cea a senatorului Dan Marian

Prima persoana care a luat cuvantul la pupitru a fost spre surprinderea tuturor consilierul local Constantin Barsan liderul husean al partidului PP-DD, acesta fiind foarte incantat de candidatura domnul Catalin Dogaru in functia de presedinte exprimandu-si parere persoana "Catalin va stii ce sa faca cu puterea pe care o va primi odata cu alegerea sa in functia de presedinte" enumerand calitatile pe care acest om politic le dobandeste imputernicind acestea cu afirmatia" Va stii sa faca zgomot, este un baiat tanar si bataios" Constantin Barsan nu sa putut abtine nici de data aceasta sa nu atace actuala putere lasandu-ne sa intelegem ca actuala putere desi detine fraiele puterii, nu stie sa o foloseasca si ca acest colos Rosu sa pucat sa faca ceva ii este strain, ceva ce dansii nu au facut niciodata bine.

La aceasta intrunire au mai fost prezenti oameni din politica huseana pdl-lista precum; Gelu pecheanu; Murgulet Cosmin; Iacob Ion; Cosmin Filip, Tocu Catalin..
Gelu Pecheanu sa aratat dornic sa ia cuvantul la pupitru pentru a rosti cateva cuvinte, acesta fiind si dumnealui foarte entuziasmat de candidatura lui Catalin Dogaru la functia de presedinte a organizatiei, aratandu-se foarte incantat si pozitiv." Avem nevoie de o forta tanara, un baiat bataios, unul care sa lupte cu acest DRAGON ROSU care se vrea a fi USL-ul, ne trebuie forta proaspata, idei noi si o viziune total noua pentru a putea infrange aceasta boala care se numeste USL.Au o guvernare catastrofa si mai ramane sa mai puna o taxa pe aer si e gata cu noi cu totii daca nu ne luptam cu dansii" a mai spus Gelu Pecheanu primar al comunei Dranceni judetul Vaslui.

Urmatorul care a luat cuvantul a fost chiar senator Dan Marian care a specificat faptul ca husi-ul are un nou inceput politic, un inceput politic cert si clar, benefic pentru lupta care urmeaza sa fie purtata cu cei de la USL care." Au primit votul sincer al cetateanului si nu au facut nimic, au promis de toate si nici macar 30% din programul de guvernare nu a fost atins, rezolvarile la problema tarii sunt artificiale pentru a induce in eroare cetateanul de rand" Dan Marian a precizat faptul ca se bucura ca in sala sunt foarte multi tineri argumentand faptul ca si el si-a inceput cariera politica la 25 de ani. Senatorul a mai pus si problema cu care clasa politica huseana se confrunta astazi si aceasta ar fi razboiul care il poarta primarul-consiliu local, consiliul local-primar. Atragandu-i atentia primarului Ioan Ciupilan ca nimic nu poate fi facut fr unul singur si il roaga sa faca un exercitiu de imaginatie si sa-si aminteasca faptul ca tot ce este bun in HUSI-ul acesta este legat de ambele nume: Dan Marian si Ioan Ciupian; si ca pedelisti huseni sau zbatut si au adus cei mai multi bani in timpul fiecarui guvern.Ba mai mult in timpul guvernarii portocali prin oras trecand persoane de seama precum: Ludovic Orban, Anca Boagiu sau doamna ministru Elena Udrea. Argumentand ca toate acestea se pot verifica prin cea mai simpla, metoda si aceasta fiind chiar presa scrisa.

"PDL  a adus administratiei primariei municipiul Husi suma de 12 milioane de euro pentru aductiuni de apa-canal"
In finalul discursului senatorul Dan Marian atrage atentia asupra domnului primar Ioan Ciupilan exprimadusi curiozitatea asupra faptului ca el poate intelege de ce nu face politica,dar nu intelege de ce nu vrea sa faca nici administratie. Rugand pe consilieri de la pdl cat si pe ceilalti sa faca presiuni asupra administratiei municipiului husi sa cheltuiasca bani pe care ii au in conturi.

Prim Vice –Presedintele PDL Vaslui Ciprian Iftimoaie a fost mai scurt in declarati specificand doar faptul ca USL doreste ca in turul doi al alegerilor prezidentiale sa fie lupta chiar intre cele doua partide PSD SI PNL in acest caz cel mai mult avand de castigat partidul social democrat. Ciprian Iftimoaie crede in ca in momentul de fata PNL si PDL-ul sunt umar in umar in sondaje, acesta precizand ca doar prin unitate si ca pentru a putea invinge in fata celor de la USL, partidul dem ocrat liberal trebuie sa functioneze ca o familie, sa se apere unul pe altul si sa lucreze impreuna ca o echipa.

Dupa ce toate punctele de vedere au fost exprimate sa trecut la votul in sine, membri PDL au avut 2 buletine de vot.In primul se regaseau candidatii pentru Biroul Permanent

Local al Organizatiei Municipale Husi. In numar de 20 dintre care:
7- Vicepresedintii: Ciupilan Valeriu Ioan; Tocu Catalin; Filip Liviu; Branici Gigi; Giosu Georgeta; Iacob Ioan; MUrgulet Cosmin.
1-trezorier: Cehan Mihai
8-secretarii executive: Rotariu Nicoleta; Catargiu Liliana; Silimon Constantin; Mihu Daniel; MAtei Ionel; Ioachim Mihai; Palie Ionut; Dascalu Bogdan
OT-PDL: Filip Cosmin
OF-PDL: Condurache Felicia
OOA-PDL: Herea Andrei
OP-PDL: Rumbet Traian
 
Pe al doilea buletin de vot se regasea Candidatul la functia de presedinte al Organizatiei Municipale PDL Husi

Rezultatul votului fiind de:
- 183 DA
- 1 Nu

Catalin Dogaru fiind ales cu vot majoritar in fruntea de presedinte al Organizatiei PDL Husi

Galerie Foto

PDL_Husi_1.JPG
pdl husi filiala pdl husi catalin dogaru constantin barsan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

RadoneEL  | #101900
Anal-fa-beti-lor!
Cate anale vi se fac?

Dacă mă veți întreba, unde va sunt greșelile, va voi răspunde!????
Adauga comentariu

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1583 (s) | 34 queries | Mysql time :0.062792 (s)