joi, 25 aprilie, 2024

Connect-R, despre depresie și traumele din copilărie. Ce l-a marcat cel mai tare pe artist

Distribuie:

Publicat:

Connect-R este Unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară. Este iubit de o mulțime de oameni, are o carieră în plină ascensiune și pare că nu-i lipsește nimic, dar viața lui nu a fost niciodată una ușoară. A trecut prin multe greutăți, a suferit mult, dar a reușit să Treacă peste orice. Unele experiențe, însă, l-au marcat pe deplin pe marele artist.

Connect-R, Adevărul despre Copilăria plină de lipsuri

Conectări se numără printre cei mai cunoscuți și iubiți artiști ai momentului. Celebrul artist a ajuns La un nivel la care mulți doar visează și la care nici măcar el se gândea când era doar un copil. Nimeni nu-i dădea prea multe șanse, mai ales din cauza situației financiare, dar ambiție și voință l-au propulsat pe cele mai înalte culmi.

Connect-r, însă, știe cat de greu a fost să ajungă aici, Lucru de care este foarte mândru. Isi amintește că, de multe ori, nu avea nici măcar ce să pună pe masă, Motiv pentru care mama sa era mereu supărată și plângea. Lacrimile, momentele grele prin care a trecut familia lui l-au marcat pe viață și l-au ambiționat și mai tare să lupte pentru visul lui.

“Am suferit foarte tare prin prisma mamei. Lacrimile mamei, durerea și oboseala ei. Ai mei munceau din greu și tot nu se ajungeau cu strictul necesar. Tata a fost tinichigiu construcții, și-a iubit mult meseria. Mama a fost femeie de serviciu, avea vreo trei scări de bloc pe care le spăla zilnic de sus până jos, iar în weekend mergea la cucoane să muncească”, a declarat Ștefan Mihalache.

Connect-r, despre apropierea de Dumnezeu

Connect-R nu a scăpat nici de bullying atunci când era copil. Acesta a fost aspru criticat din cauza etniei lui, din cauza culori închise a pielii, dar niciodată nu și-a ascuns originile. A recunoscut public că este de etnie rromă și s-a mândrit mereu cu acest lucru.

Marele artist este o persoană foarte credincioasă, care în ultimii ani s-a apropiat și mai tare de Dumnezeu. Cântărețul spune că este recunoscător pentru tot ce are și este mult de faptul că a devenit un om mai bun, care îl iubești pe Dumnezeu și care se bucură de tot ce are. Și-a schimbat complet modul de a gândi, stilul de viață și încearcă în mod constant să devină cea mai bună variantă a lui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img