joi, 28 martie, 2024

Conor McGregor, luptatorul din Ultimate Fighting Championship, risca 7 ani de inchisoare dupa ce a spart telefonul unui fan

Distribuie:

Publicat:

Conor McGregor (30 de ani), cunoscutul luptător din Ultimate Fighting Championship (UFC), a fost protagonistul unui moment bizar în urmă cu o lună, după ce a avut altercaţie cu un fan în Florida, potrivit mediafax.

Imaginile de pe o cameră de supraveghere au suprins momentul în care irlandezul îi sparge telefonul acestuia, iar acum McGregor riscă o pedeapsă cu închisoare de şase ani.

Pe 11 martie, McGregor a ieşit dintr-un hotel din Miami Beach, iar un fan a dorit să facă o poză cu acesta, însă s-a lovit de refuzul irlandezului, care a devenit agresiv. Acesta i-a luat telefonul lui Ahmed Abdirzak, un cetăţean englez în vârstă de 22 de ani, şi i l-a zdrobit, plecând apoi cu telefonul evaluat la 1,000 de euro. Autorităţile locale au mers la locuinţa lui McGregor, de unde l-au preluat şi l-au arestat pentru jaf cu utilizarea forţei şi infracţiune cu pagube produse. La scurt timp, luptătorul din MMA a fost eliberat, achitând cauţiunea de 12.500 de dolari.

Autorităţile s-au sesizat şi au cerut iniţial 20 de ani de închisoare pentru McGregor. Ulterior, posibila pedeapsă s-a redus la şase ani, iar prima şedinţă de la Tribunalul American a avut loc miercuri, unde McGregor a pledat ca nevinovat, scrie irishmirror.ie. Situaţia irlandezului se poate complica, având în vedere faptul că o cameră de supraveghere a hotelului a înregistrat momentul în care îi ia cu forţa telefonul fanului său, îl zdrobeşte, iar apoi pleacă cu el.

Următoarea întâlnire urmează să aibă loc pe 30 aprilie, iar pe 13 aprilie va fi stabilită sentinţa în acest caz.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img