vineri, 29 martie, 2024

Consecintele unei clipe de neatentie. Incendiul din Husi a lasat o familie fara absolut nimic-FOTO/VIDEO

Distribuie:

Publicat:

UPDATE:Un incendiu petrecut in urma cu doua zile are urmari deosebit de grave. In timp ce un copil in varsta de 12 ani care este surdo-mut a ramas fara aparatele care il tineau conectat cu cei din jurul sau, tatal sau abia daca mai are un pat sa doarma.

Tatal micutului a povestit ca nu mai poate sa se odihnesca de doua zile, de cand casa lui a fost mistuita de flacari. Omul povestește cum agoniseala de o viata s-a dus in doar 20 minute.

Acum micutul de 12 ani locuieste la o bunica de a lui, iar el se chinuie sa doarma intr-o anexa care nu a fost atinsa de flacari, dar fara geamuri, acestea fiind sparte la incendiu. VEZI FOTO SI VIDEO mai jos


Stirea initiala:
In cursul zilei de marti,4 august, in jurul orelor 15.05, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „ Podul Inalt” al judetului Vaslui a fost solicitat sa intervina pentru stingerea unui incendiu produs la o casa, de pe strada Ana Ipatescu,  din municipiul Husi.

Pentru localizarea si  lichidarea incendiului,  la fata locului s-a deplasat Sectia de Pompieri Husi, cu o  autospeciala de lucru cu apa si spuma, cu cinci subofiteri. Desi pompierii au ajuns la locul interventiei foarte repede, circa trei minute de la anuntarea incediului, in momentul sosirii acestora, incendiul se manifesta deja cu flacara deschisa in interiorul a trei camere, precum  si la o portiune din acoperisul casei. Dezvoltarea foarte radida a fost posibila din cauza observarii si anuntarii cu intarziere a incendiului intretinut si de cantitatilor mari de materiale combustibile din interior. Flacarile au distrus toate bunurile din cele trei camere: elementele de mobilier, tamplarie, diverse textile si circa 50 metri de acoperis pe astereala din lemn si invelitoare din tigla si azbociment. Pompierii au  reusit, dupa o lupta cu flacarile de circa o ora, sa salveze o camera din casa.

       Imprejurarea determinanta care a condus la generarea acestui incendiu a fost, cel mai probabil, lasarea nesupravegheata, de catre copilul proprietarului,  a aparatului de gatit , coroborat cu faptul ca in imediata apropiere a acestuia se aflau materiale textile usor combustibile.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img