marți, 19 martie, 2024

Consilier PNL, reacția dură la adresa vicecampioanei Ana Maria Popescu: “Băbăciunea are de învățat”

Distribuie:

Publicat:

Ștefan Caraman, consilier PNL, a avut o reacție după la adresa sportivei Ana Maria Popescu.

Ana Maria Popescu a decis să nu dea mâna cu Eduard Novak, Ministrul Sportului, la revenirea în țară. Acesta a avut o remarcă ironică la adresa sportivei, astfel, că aceasta nu a vrut să dea curs interpretătorilor. 

UPDATE- Consilierul și-a dat demisia, după ce a spus doar vorbe urâte la adresa Anei Popescu.

„În urma comentariului regretabil postat pe pagina personală de Facebook, domnul Ștefan Caraman și-a înaintat demisia din funcția de consilier al primarului pe probleme de cultură și sport”, a scris Ștefan Ilie, primarul municipiului Tulcea, pe pagina sa de Facebook.

Însă, Ștefan Caraman, consilierul PNL pe probleme de sport al primarului din Tulcea, a postat un mesaj șocant pe pagina sa de socialziare.

Acesta a jignit-o pe campioană și i-a adresat doar cuvinte urâte. Ulterior, se pare că acesta a șters postarea. 

"Gest de mare tzoapa al Anei Maria Popescu, refuzând să strângă mâna ministrului sportului, pentru că: dacă sunt probleme cu federația, ministerul, CIO, are cine să negocieze cu ei, poate de vină e șeful federației, căci tot ei e aleg acolo între ei; și astea se rezolva în birouri, nu în flegme ministrul Novak, este sportiv că și ea, e medaliat olimpic, e un caracter rar având în vedere situația lui medicală, că om nu merită așa ceva, mai ales de la un alt coleg sportiv;

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img