marți, 16 aprilie, 2024

Consiliul Judetean (CJ) Vaslui a dat publicitatii proiectele castigatoare pe programul judetean cu finantare nerambursabila pentru anul 2017

Distribuie:

Publicat:

La domeniul sport, doar sase entitati au fost anuntate ca fiind castigatoare. Cea mai mare suma o primeste Clubul Sportiv ”Liga de Est” Vaslui. Pentru organizarea Cupei Moldovei la taekwon-do ITF, clubului coordonat de Mihai Hondru va primi peste 29.000 lei.

Urmeaza Asociatia Club Sportiv ”Handbal Kids Joy”, cu aproape 22.000 lei, pentru proiectul ”Handbal cu zambetul pe buze!”.

O suma consistenta va mai primi Asociatia Sportiva ”Avantul”, care va cheltui pe proiectul ”Fotbal din suflet, pentru suflete” suma de 14.674 lei.

Asociatia Judeteana de Gimnastica va primi peste 19.000 lei pentru proiectul ”Zbor spre performanta!”, in timp ce Filiala Vaslui a Asociatiei Nevazatorilor din Romania va cheltui peste 10.000 lei pentru finantarea proiectului ”Dezvoltarea sportiva, socializarea si integrarea sociala a persoanelor cu handicap vizual”.

Al saselea proiect castigator este ”Campionatul National de sah pe echipe”, ce va fi organizat de Asociatia Club Sportiv ”Realitatea” Husi, valoarea lui fiind de 4.405 lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img