marți, 23 aprilie, 2024

Consiliul Judetean Vaslui se reuneste astazi intr-o sedinta ordinara

Distribuie:

Publicat:

Astazi,22 dceembrie, incepand cu orele 16:00 oficialii judetului se reunesc intr-o sedinta, in Sala “Stefan cel Mare” a Palatului administrativ.
Spre dezbatare se vor pune pe masa 11 proiecte importante care vizeaza judetul.

Cap de lista in ultima sedinta a consilierilor, inainte de Sarbatori, vizeaza rectificarea a XIII- a a bugetului local al judetului Vaslui pe anul 2016.

Totodata, se cere si rectificarea a X- a a bugetului institutiilor publice si activitatilor finantate integral sau partial din venituri proprii pe acest an.

Tot printre cele mai importante hotarari ale oficialilor se afla si proiectul ce priveste stabilirea preturilor medii ale produselor agricole exprimate in natura in contractul de arendi pentru anul fiscal 2017.

Sunt luati in calcul si toti cei care beneficiaza de servicii de la Centrele de Asistenta Medico-Sociale Bacesti si Codaesti,mai precis, li se stabileste   costul mediu lunar de intreiinere pentru anul viitor.
Nici cei din Centrele de ingrijire si asistenta pentru persoane varstnice Husi si Giurcani din structura Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Vaslui si/sau de sustinatorii legali, nu sunt uitati. Si pentru ei se dezbate proiectul de hotarare privind stabilirea costului mediu lunar de intretinere si a cuantumului contributiei lunare de intretinere datorate de persoanele varstnice.

Consiliul Judetean Vaslui pune pe masa sedintei si proiectul de hotarare privind aprobarea incheierii ACORDULUI DE PARTENERIAT intre Judetul Vaslui si Comunele Zorleni, Bacani, Alexandru-Vlahuta, Poienesti, Laza, Balteni, Stefan cel Mare, Zapodeni, Danesti, Codaesti, Miclesti, pentru realizarea proiectului “REGIUNEA NORD-EST-AXA RUTIERA STRATEGICA 4: VASLUI REABILITARE SI MODERNIZARE DRUM STRATEGIC JUDETEAN BARLAD – LAZA – CODAESTI (DJ 245, DJ 245M, DJ 247, DJ 246)”.

Totodata, ei vor lua decizii si cu privire la aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenti obiectivului de investitie “REGIUNEA NORD-EST-AXA RUTIERa STRATEGICA 4.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img