News Flash:

Consiliul local Husi se aduna la masa tratativelor

27 Ianuarie 2016
2081 Vizualizari | 0 Comentarii
39 de proiecte stau pe masa consilierilor huseni si asteapta sa fie puse pe ordinea de zi intr-o sedinta in care se vor reuni joi.

Printre proiectele pe care urmeaza sa le discute ,invatamantul se pare ca este prioritar. Mai precis
darea in administrarea Colegiului Agricol “Dimitrie Cantemir” a cladirilor si terenurilor in care isi desfasoara activitatea.

Un alt document priveste utilizarea excedentului bugetar de 135.710 lei inregistrat la finalul anului trecut ca sursa de finantare a cheltuielilor din cadrul proiectelor “Regenerarea Municipiului Husi prin modernizarea spatiilor publice urbane” si “Asigurarea unui proces educational competitiv prin creare Campus Colegiul National Cuza Voda Husi”.

Un alt proiect din domeniul invatamantului este cel referitor la cuantumul si numarul de burse acordate elevilor din invatamantul preuniversitar de stat in anul financiar 2016.


Aquavas Vaslui intra si ea in atentia alesilor locali. Ei vor dezbate proiectul de hotarare privind preturile la serviciile publice de alimentare cu apa potabila si de canalizare-epurare pe care le practica sucursala de la Husi.

Si modernizarea strazilor Fundatura Viilor, Schit, Capitan Anastasiu, Alee cimitir ortodox dar si repararea cladirii Serviciului Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanelor, intra in discutii tot joi impreuna cu proiectul de hotarare ce vizeaza aprobarea programului de reparatii a arterelor rutiere pentru acest an.

Consilierii locali vor lua in discutie si proiectul care priveste aprobarea Studiului de Fezabilitate revizuit si a Indicatorilor Tehnico-Economici revizuiti ai proiectului “Reabilitarea sistemului de alimentare de apa, a sistemului de canalizare si a statiilor de epurare a apelor uzate din municipiile Vaslui, Barlad si Husi si orasul Negresti, judeţul Vaslui”.


Proiectele sociale sunt si ele cuprinse in sedinta extraordinara de la Primaria Husi, mai exact se va discuta despre acordarea unor avize de principiu pentru prestarea serviciilor sociale specializate de “Star Of Hope” România – punct de lucru municipiul Husi, Asociatia “Centrul Diecezan Caritas” Iasi – punct de lucru Husi, Asociatia Comunitara “Totul pentru viata” – Husi si Asociatia “Congregatia Surorile Saracilor Pr. Vicenzo Morinello”.

Si nu in ultimul rand tot la categoria social intra in discutie si “aprobarea, pentru anul 2016, a numarului de asistenti personali ai persoanelor cu handicap grav, incadrati cu contract individual de munca pe raza municipiului Husi”, precum si “aprobarea planului de actiuni si lucrari de interes local pentru repartizarea orelor de munca prestate de beneficiarii prevederilor Legii 416/2001, privind venitul minim garantat, pe anul 2016”.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1374 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027887 (s)