sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Constantin Enceanu, pus la zid de mama lui Alin Gabriel Matei, ”băiatul de suflet” al lui Petrică Mîțu Stoian. Niculina Stoican, prinsă la mijloc

Distribuie:

Publicat:

Petruța Matei a elucidat misterul! De ce este foc și pară pe Constantin Enceanu?! Mama lui Alin Gabriel a făcut noi declarații!

Scandalul dintre mama lui Alin Gabriel Matei si Constantin Enceanu ajunge la cote maxime! Mama tânărului interpret de muzică populară spune cu subiect si predicat tot ce i-ar fi provocat Constantin Enceanu fiului ei. Petruta Matei s-a hotarat sa dezvaluie tot ce i s-a intamplat fiului ei, aducandu-i o serie de acuzatii extrem de grave lui Constantin Enceanu.

”Tot ce spune acolo sunt minciuni! Eu am sa demontez toate minciunile lui cu probe si dovezi. Spune ca l-a sunat pe copil pe 7, 8 noiembrie, fals, pe 15 noiembrie au vorbit cand copilul meu nu fusese la emisiuni.

I-a spus: te-am sunat sa-ti spun sa nu mai apari la televiziune pentru ca esti penibil! Ai fi vorbit intr-o anume emisiune ca a zis Petrica Mitu Stoian ca-ti lasa masina. Total fals! Si ca: ai dat o declaratie in care ai aparat-o pe Niculina! Daca Niculina va deschide proces, tu vei fi chemat sa spui cum vorbea Petre despre ea. Eu l-am sunat, apoi, i-am spus ca nu este normal sa sune copilul si sa-l faca penibil, nu are niciun drept sa cheme copilul la tribunal pentru lucrurile pe care le au ei de rezolvat”,a declarat mama lui Alin, pentru Star Popular.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img