joi, 25 aprilie, 2024

Constantin Zamfirescu a fost externat din spital! Ultimele detalii despre starea de sănătate a actorului: „Mai aveam puțin și…”

Distribuie:

Publicat:

Constantin Zamfirescu a fost diagnosticat cu cu cancer la rinichi și a trecut printr-o operație de extirpare a rinichiului, luni, pe 26 octombrie. Actorul în vârstă de 52 de ani a declarat că se simte foarte bine după operație, iar de mai bine de două zile se plimbă singur pe holul spitalului.

„Am ajuns acasa. Azi ma odihnesc, dar de mâine îmi încep noua viață”, a scris Constantin Zamfirescu în urmă cu puțin pe pagina sa de Facebook. Actorul din „Trăsniții” le-a transmis un mesaj de mulțumire prietenilor săi de pe Facebook, care i-au fost alături și i-au dat mesaje în aceste momente dificile.

 

„Vă mulțumesc tuturor celor care v-ați implicat în acest caz, în donarea de sânge, care mi-ați transmis mesaje de încurajare. Nu e deloc ușor să afli o asemenea veste, ca cea care m-a marcat pe mine în aceste zile și credeți-mă, am văzut disecția rinichiului și m-am speriat. Mai aveam puțin și puteam ajunge într-o situație mult mai grea. Vă rămân fidel, rămân fidel bunăvoinței voastre și mă înclin în fața voastră. Cu ajutorul vostru și al bunului Dumnezeu am traversat și acest moment delicat. Și vom mai trece și peste un altul, și peste un altul, fiindcă împreună suntem mai puternici. Mă înclin și ne vedem acasă!”, le-a transmis Constantin Zamfirescu urmăritorilor săi, printr-un videoclip postat pe pagina sa de Facebook.

continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img