News Flash:

Constellation, producatorul marcii de bere Corona, vinde 30 de marci pentru 1,7 miliarde de dolari

4 Aprilie 2019
868 Vizualizari | 0 Comentarii
bere

Constellation Brands Inc a anunțat că va vinde aproximativ 30 de mărci de vin și spirtoase companiei E. & J. Gallo pentru 1,7 miliarde de dolari, pentru că vrea să se concentreze pe mărci mai profitabile, informează Reuters potrivit mediafax.

La începutul lunii februarie, producătorul a declarat că încearcă să vândă unele dintre mărcile sale de vinuri de calitate inferioară, deoarece dorește să se axeze pe un segment mai avantajos, îndreptându-se către produse care vizează un public mai tânăr.

Acordul include în principal brandurile deținute de Constellation al căror preț este de cel mult 11 dolari pentru o sticlă, cum ar fi Clos du Bois, Ravenswood și Mark West. Compania se așteaptă ca tranzacția să se încheie la sfârșitul primului trimestru al anului fiscal 2020.

Constellation, care urmează să prezinte joi rezultatele trimestriale, va păstra totuși o serie de mărci, inclusiv Robert Mondavi, Meiomi și Kim Crawford.

În 2016, compania și-a cesionat afacerea cu vinuri canadiene către Ontario Teachers’ Pension Plan, pentru 772 milioane de dolari.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0868 (s) | 23 queries | Mysql time :0.030660 (s)