News Flash:

Consulta "Harta coruptiei locale" si vezi pe ce loc se afla judetul in care locuiesti

18 Aprilie 2015
2437 Vizualizari | 0 Comentarii
Foto romaniacurata ro
Societatea Academica din Romania si Romaniacurata.ro pun la dispozitia celor interesati de activitatea Directiei Nationale Anticoruptie si de fenomentul coruptiei manifestat la nivel local o harta online interactiva ce permite vizualizarea unei serii de informatii referitoare la cazurile instrumentate de catre procurorii DNA intr-o maniera user-friendly.

Scopul acestei harti interactive este acela de a facilia accesul persoanelor direct interesate de activitatea DNA, precum membrilor societatii civile si jurnalistilor, dar si celor din mediul academic care doresc sa analizeze din punct de vedere statistic problematica (anti)coruptiei si, nu in ultimul rand, al publicului larg la informatii descriptive si usor comparabile la nivel de condamnare individuala.

Harta coruptiei locale contine informatii extrase atat din comunicatele de presa a condamnarilor definitive, cat si din comunicatele de presa ale trimiterilor in judecata publicate pe site-ul DNA. Date punctuale despre fiecare caz in parte au fost extrase si centralizate intr-un format editabil si usor accesibil prin diversele filtre puse la dispozitie.

In judetul Vaslui au fost finalizate 26 procese (in perioada 2010-2014), 84.62% fiind condamnari cu suspendare, in 50% dintre cazuri au fost implicate fonduri UE, in 73.08% dintre cazuri condamnatii lucrau in sectorul public si in 38.46% aveau functie de conducere.

Infractiunile din judetul Vaslui pot fi anchetate de centrul teritorial Iasi sau de sectiile Structurii Centrale.

VEZI AICI TOATA HARTA
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1070 (s) | 34 queries | Mysql time :0.042678 (s)