vineri, 29 martie, 2024

Contabilul Episcopiei Husilor, anchetat dupa ce e acuzat ca a furat bani din contul unei parohii

Distribuie:

Publicat:

 

Aproape toti husenii il cunosc pe contabilul Marius Genes, cel care pana nu demult a fost patronul unui restaurant din Husi. Omul de afaceri, un impatimit al masinilor de lux, al vacantelor de aceeasi anvergura, este un alt protejat al fostului episcop, Corneliu Onila.

 

In cei aproape 20 de ani in care a fost angajatul Episcopiei Husi, Marius Genes si-a multiplicat averea. A plecat din Husi, locuieste intr-o vila de lux in Iasi, conduce un masina la fel de luxoasa si astea sunt doar cateva dintre lucrurile de care acesta se bucura impreuna cu familia lui.

 

La momentul actual insa, Marius Genes este anchetat de oamenii legii pe motiv ca ar fi furat suma de 30.000 de lei, banii parohiei din satul Chersacosu, pe care aceasta i-ar fi primit pentru efectuarea unor lucrari de consolidare.

 

Se pare ca preotul bisericii din Chersacosu ar fi fost convins de Marius Genes sa-i dea acestuia banii, in schimbul unor lucrari pe care, evident, nu le-a efectuat. Ca sa acopere grozavia, Marius Genes ar fi apelat la o firma fantoma de pe numele careia ar fi emis sase facturi a cate 5.000 lei, insa nici asa lucrurile nu s-au aplanat.

 

Neregulile nu se opresc aici, insa pentru ca Genes sa poate plati pentru toate cele comise, anchetatorii au ridicat o serie de documente de la sediul Primariei Stanilesti, de la Parohia Chersacosu si nu in ultimul rand, de la Episcopia Husi, pe care le vor studia.

Contabilul Marius Genes este cercetat pentru savarsirea infractiunilor de fals, uz de fals si delapidare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img