vineri, 29 martie, 2024

Contestatiile DNA au fost respinse: Paul al Romaniei si Truica raman in arest la domiciliu, Andronic sub control judiciar

Distribuie:

Publicat:

Remus Truica, printul Paul si Dan Andronic vor petrece sarbatorile impreuna cu familiile. Inalta Curte a respins, luni, contestatiile depuse de DNA si a mentinut masurile decise anterior de Curtea de Apel Brasov in dosarul retrocedarii Fermei regale Baneasa, in care prejudiciul este estimat la peste 130 de milioane de euro.

Astfel, Remus Truica si Paul al Romaniei raman in arest la domiciliu, iar Dan Andronic si ceilalti inculpati in dosar raman sub control judiciar.

Contestatiile DNA s-au judecat vineri, dar instanta a ramas in pronuntare pana astazi. Decizia Inaltei Curti este definitiva.

Luni, in jurul orei 9:10, Remus Truica a venit la DNA pentru noi audieri si pentru a asista la perchezitii informatice, relateaza B1TV.

Remus Truica, Paul al Romaniei, jurnalistul Dan Andronic, fostul consilier al premierului Tariceanu Marius Marcovici si omul de afaceri Claudiu Mateescu sunt acuzati de procurori ca ar fi constituit un grup infractional organizat care a pus la punct retrocedarea ilegala a unui teren din Snagov, unde se afla Ferma Baneasa.

Alaturi de ei mai este cercetat si Gheorghe Sin, presedintele Academiei de Stiinte Agricole, in cazul sau fiind luata masura controlului judiciar.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img