vineri, 29 martie, 2024

Continua „razboiul” intre Teo Trandafir si Catalin Maruta. Prezentatoarea Kanal D Romania l-a “ingenuncheat” pe starul de la PRO TV. Mai rar asa ceva

Distribuie:

Publicat:

„Razboiul” dintre Teo Trandafir si Catalin Maruta continua, avand in vedere ca emisiunile pe care le prezinta la Kanal D, respectiv Pro TV ruleaza in acelasi interval orar. Astfel, potrivit statisticilor,  „Teo Show” s-a clasat pe primul loc in preferintele romanilor! Kanal D a fost lider absolut cu editia show-ului.

Marti, 12 martie, Kanal D a fost lider absolut de audienta cu emisiunea „Teo Show”, pe toate categoriile de public monitorizate, conform datelor furnizate de Kantar Media. Emisiunea prezentata de Teo Trandafir si Bursucu a plasat Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, in intervalul orar de difuzare, 15:00 – 17:00.

Peste 700.000 (774.000) de romani din intreaga tara au urmarit in fiecare minut al difuzarii, editia de ieri „Teo Show”. Ieri, Kanal D a inregistrat 1,9% rating si 14,2% cota de piata, pe targetul Comercial, 2,8% rating si 12,4% cota de piata, pe targetul All Urban, si 4,4% rating si 17,0% cota de piata, pe targetul National.

Gazdele emisiunii „Teo Show” sunt Teo Trandafir si Bursucu, alias Adrian Cristea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img